Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W Salve nie bierz tych za 80 zł tylko te droższe - chyba 170?Dziewczyny, ile płacicie +/- za badanie nasienia?
Planujemy w II połowie listopada przebadać męża. Tyle, że na stronie łódzkiej kliniki Salve widziałam kilka różnych opcji badan nasienia.
Sprawdziłam, 120. Chodzi o badanie CASA. Możesz do tego zbadać HBA i chromatynę za jednym zamachem.W Salve nie bierz tych za 80 zł tylko te droższe - chyba 170?
My płaciliśmy chyba 140.Dziewczyny, ile płacicie +/- za badanie nasienia?
Planujemy w II połowie listopada przebadać męża. Tyle, że na stronie łódzkiej kliniki Salve widziałam kilka różnych opcji badan nasienia.
150Dziewczyny, ile płacicie +/- za badanie nasienia?
250 zł za ten pakiet rozszerzonyDziewczyny, ile płacicie +/- za badanie nasienia?
Ja. Na czczo 102/100 czy jakoś tak.Dziewczyny, przyjmuje któraś z Was metformine?