Patatnka, co myślimy??? Bardzo fajna wiadomość z rana. Gratuluję ogromnie:-)!!!!! Poczekaj parę dni to powoli ściemnieje.
AniołekBB. Kup sobie BOBO test, w żółtym opakowaniu z uśmiechniętą dzidzią. Jak robiłam pierwszy raz, to była dość blada ta 2 kreska, a dziś prawie taka ciemna jak testowa. Pink test robiłam przedwczoraj i porównując z innymi testami, które robiłam tego samego dnia - wyszedł najbladziej z nich. Chyba taka uroda tego testu. Pre Test też bledziej wychodzi niż inne. Mówię, spróbuj z tym BOBO Testem, jest tani i w parę sekund jest już wszystko :-) A wiesz robiłam już 11 testów, to mam porównanie, jak na maniaczkę testowania:-)
Marcela, ja tez cały czas w małym strachu, ale i radości. Jest u mnie szczęście ale i mały strach o fasolkę, aby było w porządku i rosła zdrowo. I pewnie do końca ciąży już nam tak zostanie. Ale wiem, ze będzie dobrze. Teraz musimy tylko dbać o siebie, a dzidzia będzie zdrowo się rozwijała.
AniołkuBB, u niektórych moich koleżanek nie wychodziły dużo ciemniejsze niż tetsowa na nawet po dniu potencjlanego okresu, a ciąże miały prawidłowe Ja dziś jak te dwa zrobiłam, to pre test bladszy niż BOBO tets. Ale nie biorę tego do głowy. Dziewczyno, tylko się cieszyć :-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny, ale u nas to epidemia ciąży:-) Niezły wysyp.