Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
warto iść ,zawsze to inna diagnozaNo bo on chce mnie do tego endo wysłać chyb tylko skuli tych miesiączek nieregularnych boo z czego innego ...
dzieki za porade, jakby co bede znow uderzac do Coebie, zawsze to jakos lzej na sercu jak czlowiek sie zapyta i uzyska odpLux, taki wynik to nie problem jak na mojeW klinikach niepłodności o tsh się podśmiechują jak coś się o tym wspomina, już 3 razy się spotkałam z lekarzami, którzy się śmiali, że to nie ma nic do rzeczy. Dużo zależy od farta, kiedyś w to nie wierzyłam teraz coraz bardziej
Każdy ma inne predyspozycje, nie wszystko wyjdzie w badaniach.. No chyba, że za kilka dni kariotyp mi powie, że jednak zawsze gdzieś coś siedzi
Choć nie biorę tego pod uwage...ale łapska się trzęsą przy logowaniu..
Anula, :*:*:* ale my płaczliwe![]()

jakie Ty masz tsh?No bo on chce mnie do tego endo wysłać chyb tylko skuli tych miesiączek nieregularnych boo z czego innego ...
1.74jakie Ty masz tsh?
piekny wynik! po co chcesz go ruszac? ja taki mialam przez dlugi czas
dobra rada-zmien lekarza...Lux ja go nie chce wcale ruszać , ja nie wiem czemu on mnie chce tam wysłać . Tylko chyba przez to , że mam te cykle do doopy takie mieszane lub z tą prolaktyna coś nie tak bo o niczym innym nie mówił .