Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
warto iść ,zawsze to inna diagnozaNo bo on chce mnie do tego endo wysłać chyb tylko skuli tych miesiączek nieregularnych boo z czego innego ...
dzieki za porade, jakby co bede znow uderzac do Coebie, zawsze to jakos lzej na sercu jak czlowiek sie zapyta i uzyska odpLux, taki wynik to nie problem jak na mojeW klinikach niepłodności o tsh się podśmiechują jak coś się o tym wspomina, już 3 razy się spotkałam z lekarzami, którzy się śmiali, że to nie ma nic do rzeczy. Dużo zależy od farta, kiedyś w to nie wierzyłam teraz coraz bardziej
Każdy ma inne predyspozycje, nie wszystko wyjdzie w badaniach.. No chyba, że za kilka dni kariotyp mi powie, że jednak zawsze gdzieś coś siedzi
Choć nie biorę tego pod uwage...ale łapska się trzęsą przy logowaniu..
Anula, :*:*:* ale my płaczliwe![]()
jakie Ty masz tsh?No bo on chce mnie do tego endo wysłać chyb tylko skuli tych miesiączek nieregularnych boo z czego innego ...
1.74jakie Ty masz tsh?
piekny wynik! po co chcesz go ruszac? ja taki mialam przez dlugi czas
dobra rada-zmien lekarza...Lux ja go nie chce wcale ruszać , ja nie wiem czemu on mnie chce tam wysłać . Tylko chyba przez to , że mam te cykle do doopy takie mieszane lub z tą prolaktyna coś nie tak bo o niczym innym nie mówił .