• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

reklama
narazie brak @ i brak plamien... niedobrze mi znowu z rana. Wiecie co? Z jednej strony fajnie, a z drugiej to 3 dziecko i chcieliśmy mieć 3 ale za jakiś czas, ale może tak miało być jak cos

@madziolina_p Współczuje straty :* Wiem, że się zdarza, ale wolałabym abym nie miała takich doświadczeń. Ja teraz robię wszystko aby sytuacja się nie powtórzyła. Przyczynę znalazłam w immunologi. Ale do specjalisty dopiero za miesiąc idę.

narazie brak @ i brak plamien... niedobrze mi znowu z rana. Wiecie co? Z jednej strony fajnie, a z drugiej to 3 dziecko i chcieliśmy mieć 3 ale za jakiś czas, ale może tak miało być jak cos
Ja bym sie cieszyła [emoji4]robiłaś już test na potwierdzenie??
Hej dziewczyny można dołączyć ? Chcemy z mężem drugiego dzidziusia zaczynamy od ok. 20 marca starania czekam własnie na @
Pewnie witaj ;) Ja juz starania zaczelam 17-18 marca powinnam dostać miesiaczke mam nadzieję że teraz sie uda to moj 2 cykl staran

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry