reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny, a czy kolor drugiej kreski ma znaczenie? Mam na myśli jego intensywność. Pytam, bo mój mąż jak mu wysłałam zdjęcie testu, od razu się zestresował, ze ta druga kreska znowu taka blada i jego zdaniem powinna być tak intensywna jak testowa :D

reklama
Hej. Przycupnę tutaj. Jestem mamą 13 miesięcznej córki. Kolejna ciąża w grudniu biochemiczna, beta była niska i po 48h od razu zanotowano spadek. Teraz 3 dni do okresu i bolace piersi, podbrzusze. Testowałam wczoraj. Jutro robię krew. Pozdrawiam wszystkie starające się ;) Zobacz załącznik 968432
Super!!! Daj znać jaki wynik bety będziesz miała :)

W teście ciążowym każda kreska nawet blada oznacza ciążę A jest blada tylko ze względu na wczesna ciążę. Jak byś zrobiła test za 2-4 dni to już powinna być kreska testowa ciemniejsza.

U mnie są dwie grube ciemne KRECHY nie wiem od czego to zależy z synem w ciąży robiłam w tym samym dniu i miałam blada

Przez tą ciąże nic mi się nie chce. Bez życia jestem. Oglądała ym tylko wózki ubranka itp. Po synku wszystko wydalam koleżance więc wszystko od nowa będę gromadzić. Jedynie co to rowery po synku zostawiliśmy i foteliki

Zależy to pewnie od ilości hormony ciazowego w moczu kobiety. Bo to on powoduje że kreska testowa na teście się pokazuje blada jasna bądź ciemna. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Zależy to pewnie od ilości hormony ciazowego w moczu kobiety. Bo to on powoduje że kreska testowa na teście się pokazuje blada jasna bądź ciemna. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Dobrze Ci sie wydaje a dokldnie chodzi o hormon gonadotropine kosmowkowa. Ona wykrywana jest w moczu produkuje Ja Chyba kosmowka okolo 10dni od zaplodnienia. W dniu spodziewanej miesiaczki wynosi pkolo 100miu/ml

Dobrze Ci sie wydaje a dokldnie chodzi o hormon gonadotropine kosmowkowa. Ona wykrywana jest w moczu produkuje Ja Chyba kosmowka okolo 10dni od zaplodnienia. W dniu spodziewanej miesiaczki wynosi pkolo 100miu/ml
Tzn ze jak ja mam dwie grube KRECHY to ciąża jest późna czy jak?

Marta, chyba nie. U każdej kobiety beta przyrasta inaczej. Jednej już 7 dni przed okresem test pokaże bladziocha a w dniu miesiaczki gruba kreskę, a innej dopiero po terminie coś się ujawni. W pierwszej ciąży miałam betę na start 80 jakieś 2 dni przed @, a test o czułości 10 pokazał tylko blada kreskę. Rozmaicie jest. W którym jesteś Tc?

reklama
Tak jak mowi Kama to zalezy od organizmu. Nie wazny jest wynik wyjsciowy tylko przyrost. Beta powinna sie podwajac co 72h wtedy jest ok z tego co pamietam

Do góry