reklama

Starania o dzidzie

Kochane mam nadzieje ze poradzicie . Staramy się z mężem już 3 lata o dzidzia . Jedna ciąża stracona . I mam pytanie czy tylko ja widzę ta druga kreske ? Okres spóźnia mi się już 8 dni i mam nadzieję że się udało
15832582729766145083362721566808.jpg

reklama
Jak na 8 dni spóźnienia to kreska jest nijaka. Moim daniem test jest negatywny. Najlepiej idź na betę. Jestescie pod opieką jakiejs kliniki leczenia niepłodności? 3 lata starań to trochę czasu.

Niby coś tam widać ale bardziej na test do powtórzenia moim zdaniem. Albo na betę najbardziej wiarygodna.
Ja przy pierwszym dziecku tydzień spóźnienia i miałam blada kreskę dopiero dwa dni po niej była wyraźniejsza ale też bez szału

reklama
Kochane mam nadzieje ze poradzicie . Staramy się z mężem już 3 lata o dzidzia . Jedna ciąża stracona . I mam pytanie czy tylko ja widzę ta druga kreske ? Okres spóźnia mi się już 8 dni i mam nadzieję że się udało Zobacz załącznik 1087432
Leć po drugi do apteki-innej firmy. U mnie był cień cienia na jednym, poleciałam po drugi i 2 krechy jak nic wyszły. Trzymam kciuki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry