Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Najgorsze zawsze te dni po owulacjj i to czekanie.Mnie też coś pobiera strasznie boli mnie gardło i plecy, ból brzucha narazie znikł. Czuje jajniki oj ciężko jest czekać żeby nie przyszła ta @ właśnie szykuje się do pracy, chętnie bym sobie poszła na zwolnienie [emoji4][emoji4] heh
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Starałam się@mififi04 śliczne paznokcie masz talent [emoji4][emoji11]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mi się wydaję, że wszystko w jak najlepszym porządku i kolory dobrze do siebie dobrane[emoji106][emoji106][emoji106]podoba Mi się[emoji6][emoji6][emoji6]kupiłaś sobie hybrydy???@aneta jesteś profesjonaliśtka jak oceniasz?? Sama robiłam![]()
![]()
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale coś ty. Kupiłam sztuczne paznokcie[emoji5] [emoji4] wypiłowany odpowiedni kształt i sąMi się wydaję, że wszystko w jak najlepszym porządku i kolory dobrze do siebie dobrane[emoji106][emoji106][emoji106]podoba Mi się[emoji6][emoji6][emoji6]kupiłaś sobie hybrydy???
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom