reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

witam

Jakoś przebrnęłam przez to co napisałyście dziś sporo tego:tak:
Hanka ja również pozdrawiam Twojego faceta i NIE CZYTAJ NAS:wściekła/y:
Kurczę dziwię się jak tak można ja bym mu dała.
Elisabeth nic nie chciałam pisać ale mój teść też zawsze mówi że najczęściej jak ktoś w rodzinie umiera przychodzi do tej rodziny nowy członek:tak:więc Kochanie jutro testuj i szybciutko pisz jaki wynik.
Kinguś cieszę się że humor lepszy.
Kroptusia Kochana na razie nie pozostaje nic innego jak pozytywnie myśleć i czekać na wyniki. Wiem że to ciężko ale to dla fasolki. Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku.
Pozdrawiam też resztę forumkowych dziewcząt. Tyle tu naskrobane że nie sposób wszystko zapamiętać:-D

reklama
walentynki-1.gif

Kochane moje życzę Wam żebyście w kolejne Walentynki tuliły już swoje maleństwa albo chociaż nosiły je pod serduszkiem.
Dziękuję Skarbie :-):-):-) i ja rówież zycze Wszystkiego co najlepsze i niech sie spełni nasze największe marzenie :tak::tak::tak:
Cześć dziewczyny.
Zaraz poczytam co naskrobałyście.
Kurna @ dzisiaj dostałam znowu dzień wcześniej niż powinnam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I wiecie co ja dzisiaj mądra zrobiłam nie miałam podpasek w pracy tzn. myślałam że mam w szafce jeszcze ale jakiejś koleżance się przydały i patrze nie ma.
Pogoda okropna nie chciało mi się wyjśc do sklepu bo za godzinę już koniec pracy więc zrobiłam sobie tampona z dwóch takich okrągłych płatków kosmetycznych.
I kurna nie mogę tego teraz wyjąć:no::szok:
Ide się kąpać może w wannie dam rade,no nie mogę ale ja jestem mądra.
ooo kurcze ...malenka daj znac czy dałas rade sie tego pozbyc.... buzka :-p

Cześć dziewczyny.
Zaraz poczytam co naskrobałyście.
Kurna @ dzisiaj dostałam znowu dzień wcześniej niż powinnam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I wiecie co ja dzisiaj mądra zrobiłam nie miałam podpasek w pracy tzn. myślałam że mam w szafce jeszcze ale jakiejś koleżance się przydały i patrze nie ma.
Pogoda okropna nie chciało mi się wyjśc do sklepu bo za godzinę już koniec pracy więc zrobiłam sobie tampona z dwóch takich okrągłych płatków kosmetycznych.
I kurna nie mogę tego teraz wyjąć:no::szok:
Ide się kąpać może w wannie dam rade,no nie mogę ale ja jestem mądra.
karola.de mam nadzieję Kochana że usuniesz to badziewie.Daj znać. Przykro że @ przylazła i to za szybko. Ale masz króciutkie cykle i przynajmniej regularne nie to co ja.

Przez 2 dni mogę nie wchodzić na forum bo mój Pędzelek ma wolne. Jak się da to spróbuję się połączyć satelitarnie w laptopie ale u nas w górach strasznie wieje więc prawdopodobnie mi się nie uda.
Dzwonił, że dzisiaj w knajpie mały ruch więc może być za niedługo. Planowo jest o 23.30.
Naleśniczki robię - a jak jak nie, jak to by Kiepski powiedział. Oczywiście zdam wam relacje czy się przyznał.
Będę zerkać tak długo jak się da.

A jak Kochanie wleziesz mi na forum to wiedz, że masz przesrane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A i cofnij się o kilka stron i zobacz jak cię laseczki serdecznie pozdrawiają

Udało się wyjęłam waciki:zawstydzona/y:
Idę do łóżka mam doła przez tą @ wstrętną.
Chyba coś nie tak ze mną i pewnie długo będę czekać na fasolkę ach płakać mi się chcę dzisiaj.:-(
Do jutra pa.pa

Udało się wyjęłam waciki:zawstydzona/y:
Idę do łóżka mam doła przez tą @ wstrętną.
Chyba coś nie tak ze mną i pewnie długo będę czekać na fasolkę ach płakać mi się chcę dzisiaj.:-(
Do jutra pa.pa
Biedactwo kochane :-( połoz sie malenka :tak: wszystko z Tobą napewno jest w porzadku zobaczysz juz niedługo bedziesz nosiła skarba pod serduszkiem :tak::tak::tak: głowka do góry malenka :tak::tak::tak: jestem z Tobą :tak::tak::tak:

Wiecie co właśnie odkryłam?????
Ta cholerna męda - w sensie mój facet - włazi mi na forum i chyba sobie czyta. Właśnie zauważyłam, że moje ostatnie logowanie było wczoraj o 00:26. Nie było mnie wczoraj z racji dołowanie się w łóżku.
Ku.................wa mać nie wytrzymam. Zabije gnoja.
no to nie ładnie niegrzeczny z niego chłopiec:-D ale nie denerwuj się tak bo złość piękności szkodzi;-) a zresztą chłopy na tych naszych sprawach się i tak nie znają! a Twojej prywatności to fakt nie powinien naruszać.

Muszę się przyznać, że bardzo mi się spodobało ten tekst Jaja to ja mu ogole i wysmaruje pastą ze świeżej chilli. Nie wyszcza się przez następny tydzień. :-D:-D:-D

Eve84 kochana dzięki za radę teraz to już mam jakąś orientację ile ma moja fasoleczka, ;-)

Cześc dziewczyny- jestem w 10 tc,. piersze USG mialam w 6 bylo widadz dzidzie i bło ok, włąsnie wrocilam z kolejnej wizyty i jestem załamana -lekaz stwerdziła ze pęcherz jest pysty.......... nie wiem co mam robic, kazał mi czekac do przyszłego tygodnia i chce porobic badania BetaHCG- ktore 3 tygodnie temu byly idealne ..... i położyć mnie na oddział... na zabieg:( niewiem co mam robic?? jak myslicie- mogł sie pomylić? być zmęczony i niezauważyć czegoś- badanie usg przezpochwowe trwał moze z pol minuty... wszystkei badania pozostałe mam super, nic mi nie dolega....ale boje sie panicznie;-(

Witam Cię na forum, to na początek;-) trudno określić czy lekarz się pomylił czy nie bo skoro na początku dzidzi było a teraz go nie ma to dziwne, a tym bardziej, że wyniki masz dobre.A spróbuj skonsultować się z innym gin , zobaczysz co on Ci powie, nie trać wiary:no:

Chyba coś dzisiaj ugotuję!!!!!
Mój tata przywiózł mi z Meksyku suszoną w płatkach z nasionami papryczkę jalapeno.
Zrobię maślane oczy, naściemniam ile ja to przy garach siedziałam dla mojego misiaczka.
Wierzcie mi nasion organizm nie trawi a ostrość zostaje.
Przy pierwszym podejściu do toalety dupa będzie go tak piekła, że będzie musiał sobie potem kremikiem wysmarować.
A niech samiec cierpi.

kochana myślę, że ta potrawa będzie najlepsza na świecie ale nie dla wszystkich, twojemu mężowi może nie smakować:-D:-D:-D

No kurczę to ja tez pozdrawiam męża Hani, ale ma chłop rwanie:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry