Zajączek81
Fanka BB :)
O Jezuuuuu, popłakałam się

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Jezuuuuu, popłakałam się
wiem ze papryka to witamina A i C.. ktoś kiedyś wspomniał o pomarańczach może tego spróbój.. (wszystko gotowane to nie to samoA wiecie co kobitki, kupilam papryke i chcialam nakarmic nia M, ale on sie zbuntowalOn nie lubi papryki i rano zjadl tylko maly kawaleczek, a reszte przelozyl na inne kanapki
Jak ja mam go zmusic? Czy pieczona papryka dziala podobnie jak swieza?
![]()
kobitko spokojnie.. bez paniki.. to Twoj pierwszy cykl starań? z nami wszystkiego sie nauczyszwszystko mi sie już pojebało..... jeszcze trochę o tym pomyślę i do szpitala psychiatrycznego mnie odwiozą. zaraz wszystko jeszcze raz przemysle. Sorki ze tak krece ale w kalendarzu mam tysiąc rzeczy pozaznaczane i juz zgłupiałam co jest co..
nie trzymaj nas długo w niepewności i powiedz jak juz zrobisz tesciorPoczekam do poniedziałku z betą. Kumpeli zostały testy owulacyjne to sobie zrobię.
Wiem zaraz będziecie krzyczeć, że nie wykryje ciąży owulacyjny.
Ale jest odwrotnie.
Owulacyjne sa czulsze niż ciążowe a lh do hcg jest bardzo zbliżone. A żeby potwierdzić ciążę na 100% najlepiej zrobić samo hcg we krwi bo jak się ma cos z tarczycą i zrobi się beta hcg to może wyjść bledny wynik.
Gadalam z kuzynką która jest polożną.
Zrobie dzisiaj test i jutro i zobaczymy co wyjdzie. A w poniedzialek pujdę na hcg.
Ale mam se plana
Posikalam sie ze smiechu!!!!!!!!!
Lol:-)
![]()
obstawiam ze przez buzie bedzie szybciej..Ja pier...dole co za zacofanie.
Gdzie on był jak Bóg mózg rozdawał.
Nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać z głupoty ludzkiej.
Niech tą spermę wsadzi sobie do dupy zobaczymy czy zajdzie. Prawdopodobieństwo takie same jak w pralce.
tylko gorzej jak wrzuce swoja bielizne, meza, mamy, taty i jeszcze brata i jego narzeczonej.. kto z kim bedzie miał dziecko?Kaprycha koleś właśnie opatentował nową metodę in-vitro
in-pralkos
A jaka tania
poczekaj do dnia okresu.. jesli nie dostaniesz to testuj 2 dni po..dziewczyny mam pytanko do tych co robiły sobie testy owu po owulacji... czy jesli teraz czyli wlasnie po owu wychodza dwie kreski ( i ta testowa jest nawet ciemniejsza) to może oznaczac ciąże? Do planowaniej 2 mam jeszcze jakies 6-7 dni
wyszło mi 75G.. a mieszcze sie spokojnie w D.. także nie wiem czy to prawda.. czasem mam tylko kłopot jak jest z przodu za bardzo wykrojony to jak sie schyle to wszystko na wierzchu..Ostatnio znajoma przesłała mi adres tej oto stronki: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/content/view/1/1/
wejdźcie sobie i sprawdxcie co wam wyjdzie, bo mi faktycznie wyszło, że nosze źle dobrany stanik. Nie wieżyałam w to, no bo niby jak źle dobrany, skoro cycki mi się w miarę na miejscu trzymaja... Ale poszłam do sklepu z bielizną i poprosiłam o biustonosz, taki jak mi wyszedł z wyliczen na tej stronie (75E lub nawet F- zalezy od firmy), przymierzyłam i okazało sie, że faktycznie leży idealnie, nic mi nie odstaje, nic nie wyskakuję, super. ale tu tez sie pojawia problem, bo nawet nie wiedziałam, że tak ciężko znaleźć ładny biustonosz w takim rozmiarze:-):-).
Ciekawam jestem co wam powychodzi???!!!
mam to samo !!!! ja mam koszmarne A ale i tak chodze w B bo mam za szeroką klatke piersiowa do A i wygladam jak dziecko!O cholera, wy mi tu z H i G wyskakujecie, a ja się w ciąży z B cieszyłam![]()
kochana z tego co pisalas masz 30 dniowe a dzis 26dc? to jeszcze masz spoo czasu, po co sie rozczarowac, ktory to cukl staran?
ja do rana chyba nie wytrzymam... ale ze mnie nerwus![]()
cennika nie ma w necie ale maja te nasze hormonki w miarę przystępnych cenach - 20,25 i beta najdroższa bo 28 zl... - tak, że spoko
tylko gorzej jak wrzuce swoja bielizne, meza, mamy, taty i jeszcze brata i jego narzeczonej.. kto z kim bedzie miał dziecko?
ja do rana chyba nie wytrzymam... ale ze mnie nerwus![]()
u mnie 45 ..
28!!! U mnie pod domem biora 40![]()
nie patrz na wpadki.. zadko udaje sie za pierwszym razem jak sie tak bedziesz stresowac to sie zablokujesz i bnie wyjdzie przez dluzszy czas.. wrzuc na luz..Pisałam wczesniej jaka bylam naiwna. Myślałam że zajście w ciążę nie jest trudne (kumpelki zaliczają wpadki jedna po drugiej). A tak świadomie to staramy sie pierwszy cykl. Jestem strasznym nerwusem, czasem nawet myslę że powinnam sie w tym kierunku leczyc. wszystkobym chciala teraz juz natychmiast !!!