Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(myślę, że suwaczek jest zbyt optymistyczny i raczej za 11 dni testowanie powinno nadejść...)mojej siostrze jesli na 100 % wyjdzie dziewczynka to tez prawdopodobnie bedzie KINGADziękuje czuje się dobrze. Gdyby nie brzuszek to nie czuje się jak w ciąży, mdłości właściwie nie ma tylko czasem senna jestem ale ogólnie ok.
Imię już mamy Kinga ;-);-);-)
Na działce było super. Wypoczęłam, cały sobotę na dworze przesiedziałam a w niedzielę tylko godzinkę na słoneczku ale i tak było cudownie. Trochę moja blada twarz się zarumieniła
Jutro testujesz? Wiesz jak mocno Ci kibicuje.
Coś z pracą się ruszyło??

No ja przez Ciebie nie dość że jestem siwa to jeszcze ołysiejęNo Ona pisze" nie zrobiłam"....
No dokładnie ja tak samo!!!!!
A u mnie tempka dzisiaj 36,7... o Matulo
Kroptusiu kochanie, jak sie czujesz??
dziękuje ci kochana bardzo ale poprostu sie wystraszyłam i tak sobie tłumaczyłam że wypiłam sobie wczoraj troche i może nie wyjdzie wiarygodny wynik
ale jutro jak sie @ nie pojawi to napewno nie wytrzymam
a jak ty sie czujesz??
naprawde jesteście wspaniałe że tak 3macie za mnie kciukasy, wszystkie w to wierzycie a ja nie za dużo rozczarowań było.
już raz miałam 40 dniowy cykl i już na betce byłam i nie ma fasolki do tej pory dlatego teraz też tak myśle :--
-
-
-(
Majorka na 1.5 tygodnia jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dzieki zajączku :***
ja tez tak mam ze na rauszu mam fantazje i mniej oporow hihi moj malz kiedys stwierdzil ze bedzie mnie drinkami poił przed seksem hahah
a gdzie eve??

Bardzo rozsądnie podchodzisz do tematu. Aż zazdroszczę, ja tak nigdy nie umiałam. Ale jutro już zrobisz test i nie będziesz nas dłużej trzymać w niepewności???naprawde jesteście wspaniałe że tak 3macie za mnie kciukasy, wszystkie w to wierzycie a ja nie za dużo rozczarowań było.
już raz miałam 40 dniowy cykl i już na betce byłam i nie ma fasolki do tej pory dlatego teraz też tak myśle :--
-
-
-(
Super to jesteśmy zgodne z Twoja siostrą co do imienia ;-);-);-)mojej siostrze jesli na 100 % wyjdzie dziewczynka to tez prawdopodobnie bedzie KINGA
ale zatestuje jutro bo z wlasnego juz doswiadczenia wiem ze @ potrafi sie wstrzymywac dlatego ze sie czeka na test,
co do pracy to narazie cisza... szukam ale jak narazie nic nie ma:-( no ale jeszcze sie nie podlamuje bo musze prace dyplomową pisac takze mam co robic:-)

dziękuję łapię wszystkie!!Mega fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Olu PM to nie tak ja po prostu sie boję a po tym piątkowym negatywnym teście to nie mam nadziei:-(ooo...wlasnie doczytalam ze ktos tu testu jeszcze nie zrobil..
DZIEWCZYNO CZY TY CHCESZ ZEBYSMY WSZYSTKIE TU OSIWIAŁY??????????!!!!
sama sie sobie dziwie jak ja to zrobiłam że rano nie siknęłam na testa ale wychodzi na to że jednak mozna się wstrzymać ale u mnie to ze strachu tak zrobiłamzaniepokojona, jesteś niesamowita! ja umieram z ciekawości i 3mam wszystkie kciuki, żeby ci się udało:-)
za 8 dni będę was zamęczać pytaniami jak to zrobić, żeby nie testować się codziennie - rozwaliły mi się totalnie cykle i nie mam pewności kiedy ma @ nadejść(myślę, że suwaczek jest zbyt optymistyczny i raczej za 11 dni testowanie powinno nadejść...)
podziwiam Twoją cierpliwość i jeszcze raz - 3mam kciuki

JupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiDziewczyny wlasnie dzwonil do mnie maz.dzwonil juz do swojego lekarza i WYNIKI SA KSIAZKOWE,ale sie ciesze.no to chyba jednak problem stanowi moj progesteron(wszystko wskazuje na to,ze jest za niski),ale na pewno dowiem sie 26 maja u pani gin.zaniepokojona,ale nas trzymasz w napieciu.my tutaj wszystkie czekamy na dobre wiadomosci,zycze dwoch II.zajaczku dziekuje,ze ty zawsze o mnie pamietasz,musisz byc bardzo kochana osobka.pozdrowka;-);-);-)
![]()

No to problem jeden z głowy:-):-) Ale się cieszę:-)Ja też siedzę w pracy, po kawie ale k* mać mamy zajebiste zadanie!!! Szef se wymyślił jakaś konferencję i my musimy obdzwonić jakieś 400 firm czy zdajecie sobie sprawę jak wygląda telemarketingczesc laseczki kochane..
wlasnie siedze sobie w pracy, zlopie kawe i actimela i czytam co zescie tu nadrukowaly..![]()

Jak ja tego nienawidzę. Zaraz się porzygam. a to dopiero początek Złapane, dziękujemy:-)Mega fluidki
Aż mi łzy stanęły w oczach ze wzruszenia :-)... Boziu, jak sobie pomyśle jak mój by się cieszył to az mi sie serce ściska...:-(no ja po ostatniej wizycie bujam w oblokach, M szaleje ze szczescia ze synek, gada z brzuchem juz na potege, juz nie "czesc mala/maly" czy "obudz sie" hihih tylko "ej synek ojciec do ciebie mowi" hihi , maluch szaleje i kopie bardzo czasem tak ze jak poloze pilota na brzuchu to podskakuje :-)ale najwazniejsze ze to lozysko drgnelo...oby tak dalej i oby teraz z gorki bo te 22 tyg byly naprawde ciezkie z masa nerwow i stresu
:-)