Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

tam jest pięknie, cudownie i w ogóle ohy i ahy.. powiedz kochana gdzie dokładnie sie wybieracie my z M (wtedy jeszcze narzeczonym) byliśmy w Palma de Mallorca.. ale jezdzilismy po całej wyspie wypozyczonym autkiem..Majorka na 1.5 tygodnia jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kochana gratuluje zaciążenia.. spokojnej ciąży życze..Witajcie dziewczyny! Ja starania mam już za sobą i mocno trzymam za Was kciuki, pamiętam te same emocje... szukając stron o dzieciaczkach natknęłam się na fajną stronkę, która może Wam się przydać. Jest tam zakładka Jak zajść w ciążę. Polecają tam m.in dietę, pozytywnie wpływającą na płodność. Osobiście się do niej stosowałam, a zadziałało chyba wszystko po trochu. Jak byście miały jakieś pytania - będę zaglądać.
Trzymam mocno kciuki i życzę Wam powodzenia!
tak jak juz kroptusia powiedziała, ja powtórze.. brak śluzu lub też jego nadmiar to sprawa indywidualna, przykład kroptusia jak juz zaciazyla miała mnóstwo białego śluzu, ja np w ostatnim długim cyklu także miałam mnóstwo białego śluzu a fasolki nie było..Mnie tez własnie pobolewa i chyba dupa zbita w tym miesiącu.. A myślałam,że bedzie wspanialy prezent dla męża na druga rocznicę ślubu..:-(
Piersi mnie jedynie z boku bolą i brak u mnie śluzu..buuu, a zawsze przed @ miałam.. Tzn mam znikome ilości ale tam w środku taki biały
oj nie wiem czy sie nie nakręcasz.. wiem ze trudno sie nie nakręcać, ale sama przeczysz temu o czym piszesz.. poczekaj spokojnie do terminu @ zatestuj jak nie przyjdzie i sie pochwalKrzyż to i mnie pobolewał w któryś dzień, ale to na pewno na @
Ja się nie nakręcam. Objawy mam jak na @, tyle,że piersi bolące co przed @ chyba nie było u mnie zaobserwowanym zjawiskiem..No ale jak już pisałam wcześniej, może coś się mój organiz zmienił
zycze zafasolkowania..Czesc Czesc....
Wczoraj była u mnie imprezka srebrne gody t6esciow zjechgala sie rodzinka i nawet nie było kiedy tu wpasc
U mnie @ jednak.... ale za kilka dni zaczynamy staranka mopze sie uda .....jestem tego pewna!!!! takze moze w lutym 2010 bede drugi raz mamusiateraz przydałaby sie corunia
![]()