Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak trzymaj co ma być to będzie czyli fasolka!!!!kurcze do srody juz nie wytrzymam żeby nie zatestować
co ma być to będzie jak się @ nie pojawi (bo ja raz miałam w 41 dc) to robie rano jutro testa

:-)kurcze do srody juz nie wytrzymam żeby nie zatestować
co ma być to będzie jak się @ nie pojawi (bo ja raz miałam w 41 dc) to robie rano jutro testa
:-)

(podobno nazwa to nerwica lękowa/ serca) i niestety od piątku zyje na lekach ... tylko coś poczuje ... zakręci mi sie w głowie i już serce telepie cisnienie wzrasta a ja musze łyknąć uspokojacza.. tyle ze na razie sa to leki prawie wolno dostepne i tylko doraźne a jutro jade do mojej kardiolog po leki na stałe jakieś bo inaczej zwariuje! nawet ten wyjazd piątkowy mnie nie cieszy! siedze i czekam tylko czy zaraz mnie ataka złapie czy nie .....
no to tyle by bylo wyjasnienia ;-) to koniecznie do lekarza on napewno cos poradzi i zapisze lekarstwa i powie co z tymi starankami, mam nadzieje ze to jednak nic bardziej poważnego i szybko da się to wyregulować i będziesz mogła spokojnie starać sie o fasolkę, ściskam mocno!!Hej to ja napisze tak parę slow wyjaśnienia

Hej to ja napisze tak parę slow wyjaśnieniajuz kiedyś pisałam ze mam kłopoty z serduszkiem ale one nigdy nie robiły mi w zasadzie większych problemów w życiu ... że tak powiem przyzwyczaiłam się ;-)