Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no, ok... dzisiaj nie dzwoń tylko nie mów że to kicha jest.Wiem Jadźka że masz rację i chyba zadzwonię do niej jutro żeby nie wyszło że jestem napalona.
Trochę przesadziła z tym wielkim hotelem ale nawet wypasiony w środku
no, ok... dzisiaj nie dzwoń tylko nie mów że to kicha jest.
A hotel jest fajny, więc nie wymyslaj. Co ty byś chciała od razu w Hiltonie pracować??

Wiem Jadźka że masz rację i chyba zadzwonię do niej jutro żeby nie wyszło że jestem napalona.
Trochę przesadziła z tym wielkim hotelem ale nawet wypasiony w środku
ja bym sie skusiła;-):-)a o ciąży wprost nie mów bo skrzywi mine i to na tyle
a jak popracujesz troche a o ciąży to możesz powiedzieć nawet jak będziesz w 3 miesiącu bo tak nie widać wtedy jeszcze co będziesz mogła iść na macierzyńskie itd.;-):-)Kurcze Hanka a Ty co Qwasimodo(czy jak to sie tam pisze)??????!!!!!!!!!!Dobrze że was mam to chociaż mam do kogo gębę otworzyc i się poradzić.
Nie ma co sie podniecać bo jeszcze mnie nie zatrudniła bo jeszcze mnie nie widziała.
Zadzwonie jutro, umówie sie na piątek i zobaczymy.
OOOO dobrze gada polac jejładniutkoja bym sie skusiła;-):-)a o ciąży wprost nie mów bo skrzywi mine i to na tyle
a jak popracujesz troche a o ciąży to możesz powiedzieć nawet jak będziesz w 3 miesiącu bo tak nie widać wtedy jeszcze co będziesz mogła iść na macierzyńskie itd.;-):-)

Hanka po pracy bedziesz mogła kozystac: fitnes, siłownia, kawiarnia, bilard,
gabinet odnowy biologicznej -
program odnowy i relaxu, program
rekreacyjno - odchudzającySUPER
jak będąładniutkoja bym sie skusiła;-):-)a o ciąży wprost nie mów bo skrzywi mine i to na tyle
a jak popracujesz troche a o ciąży to możesz powiedzieć nawet jak będziesz w 3 miesiącu bo tak nie widać wtedy jeszcze co będziesz mogła iść na macierzyńskie itd.;-):-)
Kurcze Hanka a Ty co Qwasimodo(czy jak to sie tam pisze)??????!!!!!!!!!!
OOOO dobrze gada polac jej![]()