Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w miesiąc przytyłam 2 kg, oprócz tego żadnych objawów nie miałam (ale wtedy młoda byłam:-))Czy któraś brała duphaston? Jak się po tym czułyście?
a ja mam wrażenie, że osobę z taką uroczą osobowością to zatrudnią z marszu;-)Czekaj wariatko jeszcze mnie nie zatrudnili![]()
- kupiłaś jakieś ciuchy na rozmowę?Nie jest wazne co sie nam przytrafia w zyciu. Wazne jest to jak my podejdziemy do tego, co sie nam przytrafia. To determinuje sukces badz porazke zyciowa

daj namiary na priva to ci zaproszenie wyśleKurde ja też chcę zobaczyć Hankę i całą resztę pięknych dziewczynek!
Kochana ty mnie nie straszw miesiąc przytyłam 2 kg, oprócz tego żadnych objawów nie miałam (ale wtedy młoda byłam:-))
i tak powinnam trochę zrzucić!
Matko Hanka jakie ty masz długie nogi po samą szyje !!!!!!
w miesiąc przytyłam 2 kg, oprócz tego żadnych objawów nie miałam (ale wtedy młoda byłam:-))
a ja mam wrażenie, że osobę z taką uroczą osobowością to zatrudnią z marszu;-)- kupiłaś jakieś ciuchy na rozmowę?
tak , no mnie się zdawało, że moja rozpacz po zrobieniu porannego testu (jedna smutna kreska) już mi przeszła ale się dzisiaj w pracy poryczałam![]()
Kurde ja też chcę zobaczyć Hankę i całą resztę pięknych dziewczynek!
A widze na zdjeciu na NK u Kropeczki w znajomych, tylko boje sie zaproszenie wysłać żebys mnie nie pogoniła.