Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hanka
a dlaczego nie masz brać?? to jak masz obniżyć inaczej??
Niestety:-( najgorsze, że nie wiedziałam, że ze mna jest, nie zdążyłam go pokochać jak byliśmy razem:-Kochana rozumiem że masz Aniołeczka swojego w niebie??
nie wiem co mam powiedziec ten list napewno nie jednej mamie która straciła maleństwo pomógł.
tez mi sie bardzo podobalo:-):-):-) ja to sie kwiatka upomniec musze na okazje bo sam nie wpadnie... wiec jemu tez nie fikam z prezentami:-I teraz dziewczyny oglądają i ucichło
Patrysia, pięknie to zrobiłaś![]()
no to czekamy do soboty:-):-):-)A tak wogóle to jestem z tymi cyklami zamieszana bo niestety źle myślałam bo nie miałam ostatnio wogóle 28dc tylko od 25dc do 27 dc i tylko raz tam było 29 dc co sama nie wiem kiedy powinnam dostać @ dlatego czekam na testowanie w sobote jak nie przyjdzie@![]()
no i jakos te cykle nam sie przeplataja i jest wrazenie ze swoje wlasne szybciej leca, prawda??Poczekamy do jutra:-) któraś z nas w koncu powinna zafasolkować!
odnoszę takie wrażenie, że każda owulacja, test, ciąża, dziecko są wspólne:-) przeżywamy wszystko razem:-) aż miło się robi jak pomyśle, że moje dziecko będzie miało tyle cioć;-)

no i jakos te cykle nam sie przeplataja i jest wrazenie ze swoje wlasne szybciej leca, prawda??