Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak się wkurzę to wam wrzucę swoje zdjęcie! Ja mam nogi jakby od innej kobiety. Głupio wyglądają do chudej góry! Piękną sylwetkę to miałam przed ciążą i nie ukrywam tego,że się sobie podobałam.
a gdzie jest dzisiaj na kropeczka ???????
może jednak sie spakowała do UK![]()

Przy tym można popłakać od razu ostrzegam....
"Kochana mamo,
wiem, że mnie nie widzisz, nie słyszysz i nie możesz dotknąć. Ale ja
jestem...istnieję ......"
Co z tym wysokim testosteronem wie która jak to sie leczy ??
... w cuda nie wierzę?!

a piosenka kojarzy mi się też z pewna osobą.....;-)
Idę laski pomoczyć tyłek w wannie bo potem mi się nie będzie chciało a i sprzątać musze.
Ubranko już przygotowane, z butami jeszcze tylko jest problem. Wymoczę się, zrobie sobie pazury a jutro na świerzo umyję głowę bo i tak na 8 rano na badania.
Wpadne po moczeniu tyłeczka.![]()

no jestes wkoncu kropeczko, bo widze ze juz nuda tu zawialo, az sobie test na intligencje strzelilam , naszczescie zmiescilam sie w normie hhaha
Narodowy Test IQ
eheheh, ja nie wiem co to jest wciskalam jak mi pasowalo albo na chybil trafil hahahahahaNo taaaa...wlaczylam to pieronswto i sie na tych kolkach i kwadratach zamyslilam i szlag mnie trafi tu zaraz...ciemna masa ze mnie albo spadek formy dzisiaj...nie ma cierpliwosci ......chyba innym razem zrobie...co to k...jest wogole?

czesc dziewczynki, dawno nie pisałam tu....by nie denerwować tych, które czekaja w kolejce na II
ja juz 33tc...a mała jest w 34 i waży > 2 kg, czuje sie świetnie, na razie +8kg i mam extra kopiacego piłaska z przodu :-)
w.kropeczka i inne znajome dziewczynki ....pozdrawiam i buziaczki
Kropeczko nie wiem jak z męzem bo jeszcze z pracy nie wrócił to jak wróci to sie okaze a mi nie przeszło jeszcze to moze być powtórka z rozrywki.
Kurcze mam złe przeczucie co do tego testosteronu i pewnie będe musiała wrócić do anty zeby to znów wyrególować szlak by to wszystko trafił
eheheh, ja nie wiem co to jest wciskalam jak mi pasowalo albo na chybil trafil hahahahaha![]()