reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kochanie-czekamy na foto!

Masz racje-wtedy koszt dachu rosnie, ale nie slyszalam zeby przeciekaly... moj brat ma na pietrze w 3 pokojach dachowe okna -bo tak chcieli, choc moj tata namaiwal go na te normalne - i w lazience i w tych pokojach narzeka bardzo, bo ani tego otworzyc nie idzie latwo, ani wyglądnąc..ale juz np. w lazience jest ok.
jendak czasem jest taki uklad domku ze nie da sie inaczej...
Zalezy tez od gustu.
Tak czy siak-wasz projekt jest bardzo fajny i ladnie rozmieszczenie!
odnosnie okienek dachowych.. bede nadzorowala prace mojego meza jak i moje.. i naszej rodziny.. wiec okna dachowe tak wstawie ze bdzie dobrze z nich wygladac:)

Nektarynko!
ja Baba Budowniczy przegapiłam twój projekt domu! Wstyd mi!
Bardzo fajny domek! Podoba mi się kuchnia, niby ukryta z boku a jednak otwarta na salon. I w ogóle cały dół taki ciekawy, bo nie są to typowe kwadratowe pomieszczenia. No i uwielbiam takie duże okna w salonie! Wykusze też obowiązkowo muszą być! Trzymam kciuki za budowę. Ale ci zazdroszczę! :-) Budujecie tradycyjnie czy w technologii szkieletowej? Bo widziałam 2 cenniki.

budujemy w zwykłej technologi, z ytonga wiec zmiana materialu.. tylko do tego rozpoczecia budowy to jeszcze daleko kredytu nie mamy.. narazie wszystko szykujemy do tego by miec juz pozwolenia.. tez mnie kuchnua urzekla nie chcialam miec malej 6 czy 8m2 bo ja lubie miec miejsce i ten ogromniasty salon..
co najlepsze na poczatku przeracilam sie tych schodow.. jakies takie pokrecone ale potem juz mi sie spodobaly..

patrysia86 - jeszcze raz gratuluje..

reklama
Zaraz musze isc na poczte i po zakupy a tu tak strasznie pada i jest zimno :baffled: a po 2 ide do lekarza moze wyniki mojego M juz beda, dzwonilam w srode to jeszcze nie bylo, czekamy od 14.04 juz sie zaczynam cykac.

Kochane to mój test nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam aż się popłakałam nie mogę uwierzyć że się udało:-d

Patrysiu-gratuluje!!!! Cudownie słonko, ze z takimi wiesciami wpadasz do nas!!!!
MSpokojnych kolejnych miesięcy!!! SUPER!!!
Fluidki dawaj od razu...do sloiczka, na potem zbieram:-)
Dieta Niełączenia
....
.

dziekuje Niuniu!!!! Fajne brzmi ta dietka...bo to nie zadna glodowka...dzięki!

Witajcie prawie weekendowo! Odwalam dziś fuszerkę, nie chce mi sie pracować.

.

No to sie leń jak tylko masz mozliwosc! A co?

4 długie cykle się staraliśmy..
my jemy, ale nie do końca lubimy , masz jakieś fajne przepisy?

osobiście rzucałam czary tydzień temu, zadziałały chyba - Paatrysia też zafasolkowała:tak::-D:tak:

!

4 cykle...to szybko ci sie udalo-suuuuper!!!
Raz jeszcze gratuluje!

Ryby jemy w roznych postaciach, tradycyjne, z folii, w zapiekankach, rozne wędzone-losos, makrela itd...a owoce morza to zwykle w knajpach, sporo w sushi barze, a maż robi super krewetki-ale nie mam tu w Pl przepisu, zapytam go jak zadzwoni i ci napisze...
W kazdym razie-ryba kazda jest donra...byle morska, bo to te sa najzdrowsze i bogate w omega!

Kto sie pisze na ciastko kokosowe i pyyyyyyyszna kawke z cisnieniowego, trzeba poswietowac tyle fasolek sie pokazalo, ciesze sie niesamowicie :-)​

Jedna ma głodówkę, druga proponuje ciasto! Ale kokosowe to aj chętnie, pomimo mojej dietki MŻ! A kawka to tylko z ciśnieniowego!

Kto sie pisze na ciastko kokosowe i :-)​

Ty malpo jedna rogata...ja sie odchudzic chce a Ty tak kusisz....no Olesia masz minusa jak stad do Heatrow!
zartuje....;-)

Ja bez jedzenia w ogóle bym nie mogła.
podziwiam:cool2:

Nie no tak calkiem bez to nie bylo, byla jablko, banan, duzo picia i rano male kanapka z rzodkiewka:-)))
Ale teraz juz zjadlam kanapke z papryczka i serkiem...mala jedna, ale pyszna;-)
I jabluszko!

Kropeczko prowadzisz głodówkę?:szok::szok::szok::szok:
Ja nie dałabym rady. Nie ma szans. Wytrzymałabym pół dnia a wieczorem zjadła całą lodówkę.

Dieta od Niuni ma swoją polską wersję. Jest kilka książek na ten temat o samej diecie i przepisy. Autor Maja Błaszczyszyn. Książka podstawowa ma tytuł "Dieta życia" ...!).

Loree...juz zanichalam glodowki-byl to strajk na fochy mojej mamy:-)
Dzięki za namiary na ksiażkę...brzmi to naprawde fajnie...i zdrowo!

odnosnie okienek dachowych.. bede nadzorowala prace mojego meza jak i moje.. i naszej rodziny.. wiec okna dachowe tak wstawie ze bdzie dobrze z nich wygladac:)
..

na pewno wyjdzie wszystko pieknie i tak jak chcecie! Juz sie pisze na parapetowke!
A i co do kuchni-duza kuchnia to podstawa wiec popieram!

Zaraz musze isc na poczte i po zakupy a tu tak strasznie pada i jest zimno :baffled: a po 2 ide do lekarza moze wyniki mojego M juz beda, dzwonilam w srode to jeszcze nie bylo, czekamy od 14.04 juz sie zaczynam cykac.
No nawet nie gadaj ze zas zimno w uK...co za kraj...a ja tam za tydzxien cw czwartek lece...a tu tak ladnie u nas dzisiaj...
Jak odbierzesz wyniki daj znac! Gdzie robiliscie-w ktorym szpitalu/przychodni? Moj M mowil wlasnie wczoraj ze te kolejne chyab tez w UK sprawdzi...a potem raz jeszcze w Pl dla porownania...Olesiu czy skierowanie mialas od GP dla meza?

U mnie pięknie świeci słońce i jest gorąco! Lato normalnie! A wieczorkiem mam wizytę u gina. Oby tylko moje przeczucie co do niego mnie nie zawiodły!

Jedna ma głodówkę, druga proponuje ciasto! A kawka to tylko z ciśnieniowego!

No widzisz...i jak tu mozna liczyc na wsparcie??? ech te ciasteczka...ale ja bede nieugieta!
A co do kawki-popieram-z cisnieniowego musi byc i ze spienionym mleczkiem...mniam...
Ja nie bylam nigdy smakoszem kawy...w sumie mogla dla mnie nie istniec...ale jak kupilismy ekspres taki fajowski to polubima od czasu do czasu mala kawusie...i teraz to raz na jakis czas sie skusze i pije -kilka razy na tydzien...najczesciej w weekendy z moim m i wchodzi mi z wielkim smakiem...
Za tydzien mnie czkea pycha kawusia u boku meza rano w sobote....

U mnie pięknie świeci słońce i jest gorąco! Lato normalnie! A wieczorkiem mam wizytę u gina. Oby tylko moje przeczucie co do niego mnie nie zawiodły!

Loree to ty chyba jestes gdzies niedaleko mnie:-) bo u mnie tez lato w pelni dzisiaj! Na 6.30 umowilam sie z kolezanka na spaceros po lesie...:-0
Czekam na relacje od gina i jak sie spisze to na namiary do K-c:-)

reklama
Dziękuje wszystkim za gratulacje jestem taka z M szczęśliwa teraz tylko o siebie dbać i donieść ciąże:tak::-)
KANGAN SEPHORA WIELGACHNE GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

OCZYWIŚCIE FLUIDKI:-)
***************************************************************************************************
No się dzisiaj posypały na maksa:-D
łapiemy fluidki, łapiemy:-)
Loree.... jakie przeczucia... nic nie mówiłaś (albo mówiłaś tylko nie wyłapałam), suwaczka brak i nic nie wiem:confused::confused::confused::confused:

Do góry