Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)Patrysia siknęła i już wie

Matko dziewczyny a dlaczego u mnie sie jednak fasolka nie zadomowiła dziś moj 50dc i @ dalej nie ma a ja chcę fasolke jestem już wykończona tym wszystkim!!
ooo 3 fasolki, faktycznie wysyp ! Gratuluje Wam serdecznie kobietki ! Ja sikne dzisiaj, oki, powiem mezowi zeby mi kupil test jak bedzie wracal z uczelni, a wiec zrobie wieczorem , o ile nie dostane @ do tego czasu, bo mnie morzy w dole brzucha od 2-3 dni

Agniesiak biorę luteinę na wywołanie jeszcze dziś i jutro i mam odstawić i ma @ przyjśc a testa sikałam dla pewności przedwczoraj i jedna kreska wyszła!!!

Gratuluje Patrysia
Matko dziewczyny a dlaczego u mnie sie jednak fasolka nie zadomowiła dziś moj 50dc i @ dalej nie ma a ja chcę fasolke jestem już wykończona tym wszystkim!!
;-)witaj Eve jak było?? opowiadaj!!
piękan fotka a jaka ty laska jesteś!!
eve no cholera jaka fotka!! az zazdroszcze!!opowiadaj jak bylo a nie za pranie sie wzielas!!!!!!!
u nas dwie nowe fasolki i widze ze zapowiada sie trezcia!!!!
a ty?? zaszalalas sobie na tej majorce??
kingus buziak :***
Eve słoneczko witaj![]()
witaj ooooooo a z jaka fotką nono super kobitka jesteś no a to słonko to pokożystałaś co :-)super wakacje zazdroszcze normalnie:-)
elfuniu trzymam kciuki!!!!:-)ooo 3 fasolki, faktycznie wysyp ! Gratuluje Wam serdecznie kobietki ! Ja sikne dzisiaj, oki, powiem mezowi zeby mi kupil test jak bedzie wracal z uczelni, a wiec zrobie wieczorem , o ile nie dostane @ do tego czasu, bo mnie morzy w dole brzucha od 2-3 dni
i dziekuje bardzo za koplementa!
i tak co 2ga! towarzysto nachlane i sądze ze i nacpane!