HankaM
Fanka BB :)
Hanka w tobie nadzieja! Badałaś estradiol?
Nie na razie badałam prolaktyne profilaktycznie i progesteron bo to trzeba było około 7 dnia od owulki a ja w piątek miałam 6 dzień więc zrobiłam.
Estradiol mam mieć koło 24 dc tak????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hanka w tobie nadzieja! Badałaś estradiol?
Dobra ja sciagnelam meza do domu, moze cos podejrzewa, bo jak pytal jaki wynik testu to mu powiedzialam ze go nie zrobilam, a on to co okres dostalas, a ja nooo
ale za bardzo go kusilam zeby do domu na chwile podjechal !
juz sie nie moge doczekac kiedy mu powiem !

Cześć dziewczyny
przepraszam że się ne udzielam ostatnio, ale najpierw mialam zepsuty komp a teraz mi si enie chce - w sumie spie średnio 16h na dobewiec mam malo czasu (pozostale 8h jem
). U nas wszystko dobrze, małe się rozwija prawidłowo, ja również, reszta domu wychudzona i coraz cześciej słyszy tekst: zostaw to, to dla dzidziusia! ty możesz zjeść co innego! Po czym nastepuje foch i obraza moralności i słyszę: taaaaak!!, moja matka tez tak do ojca mówiła!!! ja się nie dam! wszystkie jestescie takie same!, dziecko wam na mozg pada!
Oprocz tego jest spokojnie i kochamy sie bardzo.
Kupilam juz fotelik samochodowy i wozek(2w1) firmy bebecar - wiec jestem ukontentowana. Na nastepny ogien w czerwcu idzie lozeczko, w lipcu pierdoly: przewijaki, gruszki inne duperelki w sierpniu pościele itd, wrzesień zabawki i inne, pazdziernik - ciuszki. Ciuszki dopiero w pazdzierniku bo chce wiedziec mniej wiecej ile "toto" bedzie mierzylona razie jest "za dlugi" o przerasta date poczęcia o 5 dni
. W sumie na calosc nie planuje wydac wiecej niz 1500 - 2000 zlotych bo wszystko leci z allegro
Niesmialo dodam ze chyba czuje pierwsze ruchy - zupelnie niesmiale i nie codziennie ale w nocy jednak... w kazdym razie bardzo bym chciala.
Jak juz sie zbiore do kupy to zeskanuje usg i dolacze - ale w sumie mozna by wybrac losowo zdjecie jakiegokolwiek dziecka w 13 tc bo one wygladaja niezwykle podobnie jesli nie tak samo
Przesyłam ciążfluidki: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Buziaki![]()
ja też robie się senna;-)super że dzidzia zdrowo się rozwija i juz zakupy fajnie ja tak wszystko mam tylko chce przewijak kupić i nowy fotelik dla noworodka no i tam ciuszki to zawsze bo po synku też są poniszczone no a jak dziewczynka by wyszła to juz wogóle na nowo ale to super bo uwielbiam takie zakupy:-)
Czsc STOKROTKI, zrobiłam teścik i co ? I sa II piękne wyraźne kreseczki![]()
A propos zwierzaków, widziałyście takie coś:
![]()

mam piekne 2 kreski
QUOTE]
GRATUUUUULACJEEEEEEEEEE!!!!!!!!!:-)
FASOLKI SYPIA SIĘ JEDNA PO DRUGIEJ TO TA WIOSNA ROBI:-)
tak sie ciesze, teraz juz chyba przestaniesz obraczką rzucac przez okno!
wymyslilas juz jak powiesz malzowi o ciązy????
KURCZE PYSIACZKU JAK JA SIĘ CIESZĘ!!! :-):-):-):-):-) gratuluję!!!!!!Czsc STOKROTKI, zrobiłam teścik i co ? I sa II piękne wyraźne kreseczki![]()
GRATULUJĘ!!!!! :-):-):-):-):-) SUPER ZE SIĘ W KOŃCU UDAŁO :-)gratuluje pysiu !
chyba wiem co czujesz
ja kobietki nie umie jeszcze uwierzyc i dosc do siebie , bo zrobilam test ciazowy przed chwila i...
mam piekne 2 kreski

A DZIEKOWAĆ :-) Ale co fakt to fakt widoczki były 1 klasa!:-)EVE - zarąbiste fotki, zazdroszcze ci Lachonie tych widoków
do tego męzu z rana pojechal do rodzicow ...na kilka dni.. chociaz mialam z niego niezly ubaw! bo zapomnial walizki i sie wrocił! :-) to smial sie ze pewnie mu specjalnie schowalam zeby jeszcze raz dostac buziaka! 
:-)
:-)hmm... coś tam miał ...:-)
A tu do 24 maja muszę czekać. Przypuszczalnie najwcześniej @ może się pojawić 22.V![]()
U nas wszystko dobrze, małe się rozwija prawidłowo, ja również, reszta domu wychudzona i coraz cześciej słyszy tekst: zostaw to, to dla dzidziusia! ty możesz zjeść co innego! i![]()
Witam Was dziewczynki niedzielnieCoś to słoneczko marnie świeci nad Warszawą, może pogoda się poprawi, bo jakoś tak smutaśnie jest. Póki co herbatka z cytrynką i śniadanko. Pozdrawiam
A u mnie nawet ladnie w krakowie swieci sloneczko i zapowiada sie cieply dzien...
:-)
.ja mam jeszcze 3 dni do @ i oczywiscie wszystko wskazuje na to ,ze sie pojawi.nie mam zadnych objawow oprocz bolu piersi,bola mnie tak po bokach,ale nie od strony pach,tylko troche nizej.juz mi smutno,ze @ znowu przyjdzie.pozdrowka!;-);-)
![]()
Dobra ja sciagnelam meza do domu, moze cos podejrzewa, bo jak pytal jaki wynik testu to mu powiedzialam ze go nie zrobilam, a on to co okres dostalas, a ja nooo
ale za bardzo go kusilam zeby do domu na chwile podjechal !
juz sie nie moge doczekac kiedy mu powiem !
i odpadlo
naszczescie moj maz jest taki ze nie krzyczy ani nic, powtarzal w kolko ze nic sie nie stalo, ale ja oczywiscie okropnie sie z tym czuje bo pzeciez sie klocilismy o to wczoraj tzn o samochod i wogole a tu na koniec masz babo placek i wyszlo na jego..... normalnie naryczalam sie wczoraj , az mam dzis powieki spuchniete....
Estradiol mam mieć koło 24 dc tak????
ja się dzisiaj kiepawo czuje jakaś podenerwowana jestem tym powrotem do pracy boje się ze będę miała jazdy z serduchem i sie nakrecam!do tego męzu z rana pojechal do rodzicow ...!
![]()