Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie patrzy się na to kiedy była ostatnia miesiączka, tylko kiedy wystąpiła owulacja.Hej miesiaczke mam co 28 dni , 2 dni wczesniej zrobilam test i wyszedł negatywny , czy na pewno ju wyklucza ciążę czy jeszcze mogło być za wcześniej i jest jakaś szansa , chodzi mi bardziej czy ktoś miał taką sytuację …
Przy 1 ciąży wyszedł mi pozytywny o takim czasie
No tak wiem nie monitorowałam owulacji u ginekologa nie wiem kiedy była dokładnieNie patrzy się na to kiedy była ostatnia miesiączka, tylko kiedy wystąpiła owulacja.
Pozytywny wynik testu wyjdzie dzięki wzrostowi bety, która idzie w górę po zagniezdzeniu się zarodka w macicy, a to następuje do 12 dni po owulacji
W sumie nie robiłam z porannego moczu ale niby czuły tylko około 11 ale jak do czwartku nie dostanę to powtórzęNajlepszym potwierdzeniem jest badanie krwiewentualnie powtórzyć test - najlepiej bardziej czuły
Dzień przed terminem miesiączki w 27 dc test mi wyszedł negatywny. W 28 dc wyszedł delikatny cień, w 29 dc beta była 14, także ledwo zaczęła rosnąć. Także jeszcze wszystko się może zdarzyćHej miesiaczke mam co 28 dni , 2 dni wczesniej zrobilam test i wyszedł negatywny , czy na pewno ju wyklucza ciążę czy jeszcze mogło być za wcześniej i jest jakaś szansa , chodzi mi bardziej czy ktoś miał taką sytuację …
Przy 1 ciąży wyszedł mi pozytywny o takim czasie
O super chodź wczoraj już w terminie miesiączki zaczęłam plamić i dzisiaj też a zawsze przed miesiączka 4 dni przed miałam plamienia które kończyły się miesiączkaDzień przed terminem miesiączki w 27 dc test mi wyszedł negatywny. W 28 dc wyszedł delikatny cień, w 29 dc beta była 14, także ledwo zaczęła rosnąć. Także jeszcze wszystko się może zdarzyć![]()