Nataliee26
Zaciekawiona BB
Czy miała któraś z Was problem ze stawianiem się macicy ktore trwało cały dzień bez najmniejszej przerwy? Jakie mogą być przyczyny? Aktualnie 28 tydzień nam mija. Co o tym myślicie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A skurcze miałaś kiedy? Szyjka może się skrócić z dnia na dzień. Ja tu na prawdę nie chce Ci straszyć, ale różnie może być. Skurcze dalej Masz?Sprawdzona w czwartek 3.30 cm, więc się wydłużyła...
Ja myślę że takie rzeczy powinno się jak najszybciej konsultować z lekarzem. Może to tylko skurcze przepowiadające a może też od tego skracać się szyjką.Czy miała któraś z Was problem ze stawianiem się macicy ktore trwało cały dzień bez najmniejszej przerwy? Jakie mogą być przyczyny? Aktualnie 28 tydzień nam mija. Co o tym myślicie?
A skurcze miałaś kiedy? Szyjka może się skrócić z dnia na dzień. Ja tu na prawdę nie chce Ci straszyć, ale różnie może być. Skurcze dalej Masz?Sprawdzona w czwartek 3.30 cm, więc się wydłużyła...