DarkAsterR
Fanka BB :)
Po co takie chamskie dogryzki? One mają na celu mnie urazić czy co?
Poczulam się urażona.
Ja lubię szczęśliwe zakończenia. Ciąża oznacza nowe życie, nowe dziecko, nowa istotę. To kupa szczęścia dla większości ludzi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak, szczęście ogromne, ale to nie jest odpowiedni czas na dziecko.Poczulam się urażona.
Ja lubię szczęśliwe zakończenia. Ciąża oznacza nowe życie, nowe dziecko, nowa istotę. To kupa szczęścia dla większości ludzi.
To się trzeba było zabezpieczać. Albo chociaż skorzystać z tabelki"po". Teraz to już sobie możesz myśleć, że to nie czas. Jak sie trafiło to nic nie zrobisz.No tak, szczęście ogromne, ale to nie jest odpowiedni czas na dziecko.
No tak, szczęście ogromne, ale to nie jest odpowiedni czas na dziecko.
opinie są tak podzielone że sama nie wiem co myśleć, niektóre dziewczyny piszą że to niemożliwe, bo bez wytrysku i dni niepłodne a później czytam komentarze że to możliwe i że kogoś przyjaciółka tak zaszła w ciąże. Wiem, że jak teraz się denerwuje to tez pewnie nie działa na moją korzyść. Ale mam dopiero 19 lat i to nie jest odpowiedni moment. Wiadomo że muszę odpowiadać za swoje zachowanie, ale jednak.. wolałabym teraz nie być w tej ciążyDobra juz bez żartów, skoro masz regularne cykle i stosunek odbył się w dni niepłodne jak sama napisalaś, to jak masz być w ciąży? Rozumiem że jesteś teraz w nerwach itp no ale na logike... ah gdyby to było takie proste zachodzić w ciąże...