reklama

Styczeń 2014 :)

Sylka - boooosko !!!!!!!! Jeny bo i ja sie zaraz ciachne!!!!! ;)

Dziękujemy za życzenia ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1402599767.806783.jpg buuuzi dla wszystkich cioć :)

Ja jeszcze prawka nie miałam a juz mialam utyrane na samochod haha ohhhh piękne czasy po 16 h na dobe za 4 zł (juz po podwyżce) masakra :)zdałam kupiłam samochod i juz tak śmigam no stop 6 lat kocham jeździć :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1402599767.806783.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1402599767.806783.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Pustiszi buziak dla Niklasa ;)

Sylka biska fryzurka ;)

Elema zdrowka dla mamy !!! Moj m tez zawodowy kierowca i tez wszystkich komentuje... najbardziej lubie tekst " prowadzi samochod jak konja z dyszlem(jak z kreca w lewo najpierw odbija w prawo) albo a co on pedaluje w tym aucie ?? Juz mu non stop mowie zeby sie uspokoil bo nasze dzieci zaczynaja mowic np. No jeeeedz!! Hehehe

Elama nie deneruwj sie, w szpsitalu porobia jeszcze raz szczegolowe badania , mama slaba na pewno z tego goraczkowania, zobaczysz, ze to nic powaznego,moze jakas infekcja poprostu.

Pustiszi ale Twoj Niklasek super siedzi, moj starszy ale tak nie potrafi, zjezdza w doł, Dawid w jego wieku juz tez ładnie siedzial oparty, a ten sie wolniej rozwija.

Akuku pisalam Ci kiedys o znajomej z Anglii co piecze torty juz na wieksza skale na rozne okazje, musialabys zobaczyc u mnie na fb jakie cudenka ,ona ma na imie Beata i firma nazywa sie Betty's Cake.

heh no to sie ciachajcie i fotki odrazu poprosze ;-)

Ja przy mojej pierwszej samodzielnej jeżdzie miałam stłuczkę żeby było smiesznie z RADIOWOZEM dzięki bogu nie z mojej winy...

ELAMAMA będzie dobrze... musi być

AKUKU mój mąż ma alergię na skodziarzy i synal też już krzyczy uważaj na skodziarza

My wbrew wszystkim schematom truskawki wcinałyśmy. Nasze działkowe... kilka dni temu dostała pół rozgniecionej a dzisiaj cztery wszamotała z uśmiechem.

Hej Dziewczyny,
Kurczę, pierwszy raz od dawna nie udało mi się doczytać. No nie wyrabiam się… albo się zajmuję Szymonkiem i on jest zadowolony albo robię coś innego. Praktycznie nie ma szans tego połączyć.
Anbas, trzymam kciuki za wizytę, na pewno będzie dobrze, a lekarz Cię uspokoi. Spóźnione buziaki urodzinowe dla Emmy :-)

Pustiszi, i stówka dla Niklaska :-) Super siedzi chłopak, ja sie nie znam, ale na starszego mi wygląda :tak:

Cleo, ja kupowałam ostatnio z Pinokio i Ewa Klucze, ceny maja ok i z ciuszków jestem zadowolona – ciuszków różnych sklepach można znaleźć, ja kupowałam przez allegro. Te ciuszki Pinokio są też w niektórych rossmanach (tzn. ja w Poznaniu w jednym trafiłam), można na żywo zobaczyć.

Siva, mam nadzieję, że Lenka szybko wróci do formy po szczepieniu. My dopiero po pierwszym i jakoś się nie składa, żeby na 2. pójść. Niby dobrze zniósł pierwsze, ale zawsze to stres.

Sylka, super fryzurka :tak: Po takiej długiej przerwie wcale się nie dziwie, że masz opory. Ja też mam prawko od 14 lat, ale ja jeżdżę od dania, w którym je odebrałam. Wiadomo, że na kursie uczymy się po to, żeby zdać egzamin, więc właśnie dzięki temu, że dużo jeździłam nauczyłam się jeździć naprawdę. Czasem lubię wsiąść w auto tylko po to, żeby się przejechać. Uwielbiam to. Ale teraz z Szymonem sama nie jeżdżę, on jest w samochodzie spokojny tylko jak jedzie, a u nas ciągle korki i światła, więc nie ma szans, żeby spokojnie siedział z tyłu :no: Mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni.

Elama, dużo zdrowia dla Mamy! Najgorzej jak nie wiadomo co jest i co leczyć. Mam nadzieje, że w szpitalu szybko postawią diagnozę i pomogą.
Olich, mój pierwszy mandat był za wymuszenie pierwszeństwa na radiowozie ;-) Tak jakoś wolno jechali, ze nie chciało mi się czekać :rofl2:

My dziś u lekarza byliśmy, bo mi Szymon pokasłuje, ale osłuchała, obejrzała i stwierdziła, że wszystko ok. Więc obserwujemy. Pół dnia straciłam na te wizytę, bo pojechaliśmy do naszej przychodni a tam babka w rejestracji, że ojej, ale p. doktor nie ma, zmienili godziny przyjęć z 09-10 na 15.30-16.15. I oczywiście żadnej informacji o tym nigdzie… Ale, że możemy pojechać do ich drugiej przychodzi – ona nas zarejestruje. No i tam wizyta umówiona na 11.15, więc bez sensu do domu wracać. Jakieś mini zakupy i do tej przychodni na drugim końcu miasta. W poczekalni nikogo – rejestratorka, że wyjdzie pacjent i możemy wchodzić. Czekaliśmy 30 minut, aż od pediatry wyszła kobieta lat ok. 60… Oczywiście nie zważyła, nie zmierzyła, bo to nie jej pacjent, tylko okazjonalnie przyjęty…

A jutro wyjeżdżamy do rodziców – 400 km, to nasza pierwsza taka dłuższa podróż z Szymonkiem. Jest stres. Raz – jak on zniesie jazdę. Dwa – jak ja się spakuję??? Jestem w proszku.

Używa któraś z Was nosidła mei tai? Myślę jako o alternatywie chusty, bo nie dam rade w 5m materiału. Generalnie opinie czytam bardzo dobre, ale może macie jakieś doświadczenia? Myślę, żeby kupić szyte na zamówienie, a nie gotowe i zastanawiam się czy warto.

Aaa, i wczoraj mieliśmy kontrole bioderek – wszystko ok :tak: Więcej mamy nie przychodzić – tak nas pożegnał doktor.

Miłego wieczorku!

Dream cake ..
Cake of your dreams...
Chcialam dac cake mama ale w moim miescie jest cake mamma
Something special ...
Sweet something
A moze sweet mama ? Heh m stwierdzil ze nie beda zamawiac ciast tylko uskugi sexualne..heh
Best cakes ever
Agata's cakes...ale kto tu zapamueta moje imie...

Jakies pomysly? Dzizas...

reklama
A znajda to jak ciasta ?? Juz mi sie odechciewa strone zkaldac..ale moze dostalabym jakies zamowienia..bo jestem w kropce czy jecvhac do pl czy nie..a jak kaska wpadnie jakas to wiadomo ze jedzie y...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry