Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hope a karmisz cycem ? a w nocy przebierasz przed karmieniem ? zapalasz jakas lampke? cokolwiek robisz co moze ja rozbudzisz ? czy tylko przystawiasz i odkladasz do lozeczka ?
Ja zaczęłam dawac kasze na noc przed cycem (jak dawalam zamiast to nabawilam się zatoru) byla poprawa a teraz jest jeszcze gorzej... wczoraj pobudki co godzinę.
Ja spie z malym bo nie wyrabiam. Daje cyca po ciemku i po cichu a i tak sie budzi i o 5-6 zaczyna dzień iest ciezko zwlasza ze w dzień trzeba zajac sie dwojka jak jestem sama...
AKUKU to że tak powiem trzeba samemu sie dodać. Założycielka grupy zaakceptuje zaproszenia. Przejrzyście u mnie na fb do jakich grup należę. Nazywa się Karmienie piersią
Akuku, dodałam Cię jako "proponowanego" członka grupy musisz zaczekać ns akceptację administratora
Marika obawiam się, że na NFZ to się nie doczekam i peenie tylko zwykłe wypelnienia w cenie, tzn te co się czarne robią
Ja tę grupę znalazłam przypadkiem. Najpierw AZS później tę o karmieniu. Założycielką jest ta sama pani. Czaje się jeszcze żeby zadzwonić do pani Magdy Karpienia. Już mailowalam do niej, pisała żeby zadzwonić to razem coś poradzimy