strasznie przykro czytac klotnie, zwlaszcza, ze na poczatku nikt nie mial zlych intencji.
ja karmie mm, karmilam piersia 3 miesiace, potem juz sie nie udalo. Czy zaluje? kazdego dnia. Czy zastanawiam sie czy nie byloby lepiej dla dziecka podczas kp? caly czas. Przy kazdym katarku mysle, czy gdyby byl na piersi tez mialby katarek.
Ale nie mialam wyboru, wiec zamartwianie sie to strata czasu i energii, a czasu nie mam za wiele, a energia zawsze sie przyda

ale poczucie winy gdzies tam tkwi, wiec troche mnie tez zabolal post akuku, ale tylko troche, bo wiem, ze jej intencje byly dobre - namawia Marike do karmienia piersia
Bo nikt tutaj nie kwestionuje jednej rzezcy, kp jest dla dziecka najlepsze. Nikt nie podwaza tego, uwazam, ze jesli istnieje wybor, to przejscie na mm trzerba naprawde powaznie rozwazyc,
Jesli wyboru nie ma, to nie ma co sie zamartwiac,
Nie obrazajcie sie na siebie dziewczyny, bo kazda z nas ma prawo do swojej opini, ale niezaleznie od roznic mozemy dawac sobie wsparcie i czerpac inspiracje! Bo roznice roznicami, ale cos nas laczy, mamy dzieciaczki w podobnym wieku

I potrzebujemy tego wsparcia, bo kazde wsparcie jest na wage zlota.