Hej hej kochane!!
U nas też szaro i ponuro... a tak było ślicznie... :-(
Za to wciąż poszerza się zasób słownictwa Adrianka! Mówi już "jeść" "Daj" "ne" i oczywiście "mama" "tata" "baba" i "dziadzia" :-) Tylko brata jeszcze nie określa słowem. Kurcze, przepraszam ze się tak podniecam ale jak mam w domu starszaka u którego długo czekałam na pierwsze słowa (2 i pół roku czekałam na "mama") to prędkość z jaką zaczął mówić Adrian jest dla mnie niewiarygodna!
Siva haha ja myślę też że teraz większość styczniaków jest takich wymagających... Oj ciężkie są te pierwsze miesiące życia dzieci :-) Ale i mają KUPĘ uroku
Miusia no to gratuluję posadki! Fajnie tak wrócić na te pół etatu bo i pare groszy w kieszeni a i wciąż będziesz mnóstwo czasu z małą spędzać!
Cleo Emiś
Akuku chyba nie jest rekordzistą...
Anisen już dawno temu pisała ze jej mały Leo ma już 11 zębów! (Na fb) Taki mój Adrian blado wypada ze swoimi dwoma... :-)
Aneta WIIIITAJ! Rozgość się i zostań z nami :-) Mamy tu mnóstwo innych wątków, możesz poczytać opisy naszych porodów, listę i zdjęcia naszych dzieci... oczekiwania na maluszki itp żeby nas lepiej poznać :-) Mój mały jak widzisz po suwaczku jest najstarszy, ale to dlatego że urodził się ponad miesiąc za wcześnie bo też miał być rodzony w styczniu :-)
Akuku ty tam uważaj zeby te nie spanie nie odbiło się na twoim zdrowiu... po drugie takie jazdy zapewne nie sprzyjają zaciążeniu. Uważaj kochana na siebie :-*
Co do spania to ja podobnie jak
Yoanna też śpie z Adrianem i nie rozpatruję tego w kategoriach "niestety" :-) Z Konradem też spałam. Przed 2 urodzinami dostał "eksmisję" do swojego łóżka i wcale nie było jakoś ciężko... bo już rozumiał ze to jego :-)