reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

Heloł
I ja gratuluję samodzielnego chodzenia :) U nas też już niewiele brakuje.
Kaczuszka, ja zrezygnowałam z codziennego malowania paznokci - maluję na wyjścia i od stóp na codzień bo wytrzymują długo ;)
Na święta chcę zrobić żele i już będę robić co miesiąc, bo I tak niedługo do pracy czas, więc trzeba się ogarnąć ;)
Wrócą szpilki i garsonki :) Kocham moją pracę ;)

reklama
ja też mam certyfikaty z paznokci,ale w sumie to wstyd się przyznać-bo też nie mama kiedy malować...,znaczy czas bym znalazła ale to bez sensu-przy moich pracach to lakier trzyma się dzień...:baffled: miałam ostatnio hybrydy ale płytki mi szkoda,bo po tym strasznie zaczęły mi się łamać...:baffled:

Siva gdzie pracujesz ze tak pięknie się ubierasz?pewnie za biureczkiem?:-p

Pierwsze bombki ze wstążeczek zrobione:tak::-) Na razie wszystkie oddam na aukcje charytatywne:tak::happy2:
Uciekam bo pranie woła mnie, a zaraz z Szymkiem do dentysty<prywatnie oczywiście że>:baffled::crazy:

Jaguś,już wszystkiego próbowałam-łącznie z hardcorowym domestosem:-p troszkę lepiej już jest...Też był czas że było jak u ciepie,że ubrania waliły jak szmata od podłogi:baffled: przez co większość koszulek męża trafiło do kosza:sorry2: Hehe Jula też spryciara,Zośka pójdzie to za kilka dni i Julcia,one jedna po drugiej wyczystko :-D Tylko moja ma 6 zębów i idą już 4rki:-D je obie spotkać to by się zagadały:-D

Dzięki za info. A orientujecie się czy em nail, takie do domowego użytku są ok? Znalazłam na allegro zestaw z lampą.
Siva dokładnie. Nareszcie jak człowiek... No i szpilki, jak ja je kocham... No a teraz trudno w nich biegać :)

Hehe Milusia, nie pamiętam, kiedy w pracy siedziałam za biurkiem - chyba na spotkaniach pionu sprzedaży tylko. Ja zarządzam podleglym mi regionem i odwiedzam partnerów biznesowych w placówkach. Czyli do auta inne buty, a potem siup w szpilki ;)

Gratulacje dla chodzących maluszków. Mój Wojtuś jeszcze nie chodzi ale próbuje wstawać i dziś próbował przy stojącym dvd które się przewróciło. Na szczęście nic się nie stało. Poza tym ciągnie wszystkie kable, a butelki z wodą do picia traktuje jak kręgle wszystkie muszą leżeć.
Co do paznokci to nie pomogę. Chętnie poszłabym do kosmetyczki ale na paznokcie to nie jest chwilka więc nie mogę z Wojtkiem iść - no więc same rozumiecie. Tęsknię też za fryzjerem i farbowaniem. Lepiej się czułam z farbą na włosach, ale jako że nie dużo mi brakuje by być łysą to farbowanie odpada nie wiem na jak długo. Grunt żeby odrosły. W tej chwili mam np. Grzywkę to odrosty z czasu jak Wojtuś miał chyba 3 miesiące.
Któraś mama pisała że zabawki z fp w Tesco są? Napisz proszę jakie bo ja nie mam Tesco w mojej miejscowości i zastanawiam się czy jechać? Mi się marzy ten chodzik do pchania, ale też można na nim jeździć - nie wiem jak to się dokładnie nazywa?

hej:-)

cleopatra- ja pisalam;-) u mnie w tesco byly w promocji: szczeniaczek uczniaczek, wesola malpka, te szczeniaczki na dobranoc, jakis zestaw lekarza- to tyle z tego co zapamietalam...

u nas kolejna cudowna noc! jedna pobudka i spanie do 9!!! jeju nie pamietam kiedy tak wyspana bylam:tak: a ja caly czas szukam prezentow...w tym miesiacu chce liste zamknac,bo w przyszlym kasa na roczek potrzebna bedzie;-) najgorzej z tesciowa mam, bo nie mam pojecia co by jej sie przydalo...

Mi sie powoli zamowienia sypia ;) zobaczymy jak to bedzie ;);) na przyszly tydzien 2 tort plus figurki z ftozen ktorw juz mam gotowe calkiem niechcacy ;)

Jeden tort dla pielegniarki lubiacej kozy ;)

A deuhi na rocznica k dla dziewczynki jeszcze do potwierdzenia temat.

Na 6 grudnia mam juz zamowienie i na 11 stycznia. .. a pewnie dojda kolejne ;) ciesze sie...

Wczoraj doatalam ponad 20 like na fb :)

reklama
Do góry