reklama

Styczeń 2014 :)

Jagus hahaha z tymi facetami tak juz jest ! Hahaha
No i z tymy cyckami :) przydalaby sie opcja odczepienia cyca :) hahaha.

Oj napewno troche poszaleje :D ale chce isc na car boot sale tam sprzedaja uzywki albo nowki za grosE i wtedy moge sie obkupic hahaha nie siebie przeciez :p
Musze nalupowac rajstopej bucikow opasek itd. Bo moja corcia spodni dlugo nie zobaczy chyba ze leginsy z tunika hahahah
Nie no zartuje ale zawsze typowo dziesczece ciuszkiusza byc :D

Siva ja juz o tym komplecie co kiedys pokazywalas pomyslalam :D pewnie chrzest bedzie nasz hahaha.
Juz sobie wyobrazam chlopcow w garniturach i niunie w sukienusie.. no i ja musze zadbac o siebie po pprodzie szybko koniecznie coby nie chodzic jak lump ostatni bo przeciez trzeba dac przyklad corce!
Dzizas :p
Musze sobie liste wyprawkowa zrobic.. dla chlopca nie musialabym hehe bo wszystko mam... i juz sie zastanawiam czy uniwersalna posciel sprzedac a kupic dziewczynkowa... masakra

reklama
Dzien dobry :)

Jaduś czytam ciebie i sie sama do siebie smieje :p Facet z katarem w domu to juz sygnał prawie do wzywania pogotowia , nie :-D

A co do smęcenia to wczoraj miałam lekkie zmeczenie materiału , o moze tak . Dowiedzialam sie np,że M który dzis dopiero wrócił - sobote całą pracuje. wroci na noc. w niedziele rano jak pojedzie to wroci w poniedzialek ktorego zapewne polowe przespi bo przeciez we wtorek znow jedzie ... W tym roku marzyły mi sie swieta w domu:szok: bo zawsze jestesmy w rozjazdach . no ale sama z dziecmi siedziała nie bede. Wiec pojedziemy na całą niedziele do brata mojej mamy gdzie w kazde swieta zbiera sie cala rodzina (ok 30oob ) :)

Plan z cyckami tez masz dobry . Pytanie jeszcze czy mała ten plan zaakceptuje :))))

Akuku widze szalenstwo :-) I dobrze ciesz sie, szalej :tak: Twoje marzenie sie właśnie spełnia :-D Ja poprosze od czasu do czasu fotorelację z tymi sukienusiami :)

Ja tez mam strasznego fisia na punkcie kupowania dla dzieci :) pamietam szał zakupowy przez całe ciąże. zreszta do tej pory mi zostało:) I zdecydowanie wiecej kupuje dzieciakom niż sobie...
No ale Tobie Akuku to przepowiadam całkowity szał! :)

Wracam do mopa ;-)

Akuku - fajnie się czyta o Twoich szaleństwach ;)
Dziś Julka miała być na usg tętnic szyjnych. I co? I oczywiście po siódmej rano dostałam telefon, że lekarza niw będzie i przekładają na za tydzień! Będzie musiała z tatą jechać, bo za tydzień to ja już w Warszawie będę. A tak mi zależało :( wiedziałam, że w Wielki Piątek to doktorom się nie chce pracować...
Ja dziś zaczynam przygotowania do świąt - zakupy, sprzątanie. Miałam robić niewiele, bo spędzamy pierwszy dzień u rodziców i drugi też mieliśmy w planie, ale zaprosiliśmy w końcu na drugi dzień przyjaciół do nas, więc muszę więcej jedzenia przygotować. Ze sprzątania została mi tylko kuchnia i pokój + mycie podłóg, ale to jutro i wtedy dekoracje świąteczne poukładam.
Zmykam na kawę póki Lenka drzemie ;)
Miłego dnia dla Was!

No i Akuku ciężko się z tym nie zgodzić:)

Oj Siva to kiepsko:( Tak jest jak człowiekowi zależy to coś musi wyskoczyć i lipa...

Kurczę wczoraj już widziałam światełko w tunelu bo Julka miała fajny humor popołudniu a dziś co? Ropa w uchu i ciągły płacz, więc pewnie zapalenie i po 15 kolejna wizyta u lekarza... Czy to się kiedyś skończy?

Załączniki

• 1428059006229.jpg
    1428059006229.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Blanka zapalenie lewego ucha i już prawe też podejrzanie wygląda. Kurczę, 5 osób do nas przyjedzie na święta a ja ze wszystkim w czarnej d... - zrobiłam babkę przed lekarzem i oczywiście wyszedł zakalec;(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry