reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

malinka jeśli nie masz zaswiadczenia z lab o grupie będziesz musiała to badanie zrobić jeszcze raz. No i nie podajesz tego na 1 wizycie ;) lekarz Ci to zleci co masz zrobić i na kiedy ;) i wyniki badań takie jak aktualna morfologia, badania mocu, własnie to badanie krwi i inne z książeczką ciązy nosić przy sobie.

Ja planuje w tym roku kościelny bo mamy tylko cywilny ;)

reklama
Takie rocznice są wyjątkowe :) My staraliśmy się o dzieciątko kilka miesięcy, niestety bezskutecznie. Znalazłam świetną stronkę (OvuFriend) dzięki której dokładnie obserwowałam co się dzieje w moim organizmie. W tym miesiącu byłam pewna, że okres przyjdzie (z obserwacji i przeczuć). Byłam pewna jak nigdy, nawet przeżywałam fakt, że nie możemy zajść w ciąże! :) Mój mąż powiedział mi tydzień temu: "Jesteś w ciąży, na pewno." Heh, jego przeczucia się nie myliły :)
Naprawdę cieszę się, że znalazłam to forum :)

Witaj Buka!

A nam niespodziewanie w 9 miesięcy po ślubie wyskoczyła fasolka :-D:-D:-D

dzięki dziewczyny za rady, czeka mnie wiele badań wobec tego... mój mąż ma rh-, żeby jeszcze się nie okazało, że ja mam rh+

Ja juz po usg. Wyniki bardzo dobre..tylko ze dzidzia sie jeszcze nie pokazała.mam przyjsc za kilka dni :)
DSCF3793.jpgDSCF3797.jpg

Załączniki

• DSCF3793.jpg
    DSCF3793.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCF3797.jpg
    DSCF3797.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 51
No dziewczyny :-) duzo was juz to :tak: za kazda trzymam kciukasy.

Ja sobie sikne jutro a co :-D mozna nie?

strasznie mnie rozpycha w prawej pachwinie a jak wstaje to ciagnie i rwie :baffled: i dzis mi strasznie smierdzial jeden kolo co siedzial przedemna.... ktoras cos rwie czy znowu cos sobie naciagnelam?

Buka, ja też korzystałam z ovufriend.
Anna, wrzucaj fotki fasolki do naszej galerii :tak: ja na pierwszej wizycie z Natem też tylko pęcherzyk widziałam, dlatego teraz trochę dłużej poczekam, żeby widać było dzidziusia :)
Na ratunek, a żebyś wiedziała jak mi wszystko śmierdzi, np świeczka lawendowa przy łóżku, której nigdy nie czułam teraz mi tak jedzie że szok. dziś wuj który pali fajki przyszedł, musiałam wyjść z pokoju bo aż mnie dusiło w gardle. kciuki za teścik trzymam

Kochane .Wiec tak
SOBOTA 11.05 beta: 74,5
PONIEDZIAŁEK 13.05 BETA 158,2

Więc chyba moge się zacząc cieszyc??:):):) Bedę chyba MAMĄ:):):)

Chociaż narazie to jest dla mnie surrealistyczne...
Jutro mam wizyte u swojej ginki i moze juz zrobi mi USG...
Oczywiscie rozmawialam z lekarzem od in vitro, dr R z invimedu..tzn rozmawialam..wymienialam z nim smsy bo nie mogl rozmawiac:p Pogratulowal...napisal ze trzym kciuki...no i nie musze już do niego przyjezdzać m, mogę od razu być pod opieka mojej ginki tu na miejscu....

No i tak dzisiaj sobie codziłam po skleach..ogladalam stroje kąpielowe....a potem się zorientowałam, ze po co mi one:p:p No i przytłacza mnie ilośc informacji ...w sensie..co jesc czego nie..jakie witaminy......no nic..moze jutro sie czegos dowiem
...

reklama
Do góry