reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy.
Paulinka, kochana dzięki za wsparcie.
pragnę tego, żeby było dobrze. ehh to będą najdłuższe dwa tygodnie mojego życia. 28 się wszystko okaże, jeżeli wcześniej się nie potoczy nie po mojej myśli (mam nadzieję, że dotrwam). zaciskam nogi i muszę być silna dla mojego bąbelka.
kończę przymulać, trza się w garść wziąć.
co do teściowych znów... moja mnie dziś wkur... chociaż jest 50km ode mnie (ja jestem u rodziców z małym). podobno mi znów czajnik umyła, bo tak strasznie ją w oczy raził (szkoda, że ich jej nie wypalił, bym miała spokój). ona co zostanie sama w naszym mieszkaniu to musi mi coś poukładać itp, jakby chciała pokazać jaka ona to jest perfect, a ja niezdara. no ciekawe dlaczego taki bałagan ma u siebie... niech się sobą kur.. zajmie a nie mi krew psuje

Witam sie wieczornie.
Vinga-nie zalamuj sie.jestem tego zdania co dziewczyny.moze po prostu bylo za wczesnie na usg.
Nie mam czasu by do Was zagladac.czuje sie fatalnie.mdli mnie calymi dniami..ledwo zyje,nic nie pomaga.nie mam sily sie zajac mala... Mam nadzieje ze szybko przejdzie.

Gratuluje nowym styczniowkom

ach no właśnie, nowe styczniówki, zapraszam do wpisywania się na naszą listę mam :)
Anna, mam ndzieję, że 28 zobaczę piękne bijące serduszko, tylko o tym teraz marzę.
Nat po szczepieniu, tradycyjnie gorączka :/ lekarz zapisał nam żelazo w syropie.. no chory człowiek... mały ma już zęby ale chyba pan dr. chce, żeby ich już nie miał.

Dziewczyny!
Nie miałam czasu czytać dziś co u Was, witam nowe styczniowki a za Vinge trzymam kciuki!!!
W ferworze przygotowań do pogrzebu dziadka znalazłam dziś chwile na wizytę u gina w moim rodzinnym mieście i wiecie co: czekając uswiadomilam sobie ze dokładnie 11 lat temu, 16 maja 2002 roku byłam u tego samego lekarza, który stwierdził wtedy ze jestem w ciąży... To była moja Juliania!!
A dziś widziałam pulsujące serduszko Frania :)
Pomimo żałoby wrzeszczalam z radości jak dzwonilam do męża.

Vinga, mi dwa tygodnie temu lekarka na IP powiedziała ze nic nie widać i nie wskazuje na zagnieżdżenie i mam czekać na okres...
Poczekaj spokojnie i nie daj się zdolowac lekarzom, są niezbedni ale jak każdy lek w nadmiarze szkodzą...

Vina,trzymam kciuki, bedzie dobrze:tak:

Dziewczyny mam pytanie...Bo się trochę martwie...Twardnieje mi JUŻ(!)brzuch...jak bym miała skurcze, i to takie że mąż jak dotyka ręką to czuje...niepokoi mnie to,kupiłam już nospę, ale szczerze to nic nie daje..powiedzcie mi czy to tylko ja tak mam?(dodam ze jak coś robię-a cały dzien mam robót tysiąc to zaraz aż tchu nie moge złapać...):-( czy któraś też ma takie objawy?
przechodziłam już traumatyczną ciążę z bliźniakami, i nie chcę żeby ta była tak samo ciężka...:-(

Witajcie

Ja dziś wolne!!! ciesze sie jak wariat. Zaplanowane pranie, sprzątanie, myciue okien w pokoju itp i jeszcze wyjście do Castoramy z dziećmi po skrzynkę na zioła i ziemie :)
Milusia kochana jak tylko coś Cie niepokoi dzwoń do swojego lekarza. Ja tak miałam od pierwszej ciązy przez niego tłuczone. I dzwoniłam, czsem mnie uspokajał, czasem kazał przyjechać. Moim zdaniem to niedobrze , ale ja lekarzem nie jestem. W pierwszej ciązy jak 22 tygodniu okazalo sie ze już mam rozwarcie niewielkie ale jest usłyszałam pytanie : a czy nie twardniał pani brzuch, choćby tylko na chwilkę. I wtedy Gin mi wyjaśnił ze takie skurcze po 30 tygodniu a nie przed. Może trzeba magnez luteinę albo duphaston. Dzwoni pytaj. po to mamy lekarzy prowadzących

czesc witam, twardniejacy brzuch to chyba nie za dobrze, tez mysle ze da sie to uspokoic odpowiednimi lekami, takze trzeba zmykac do gina.
Ja czuje sie b. dobrze , boje sie tych mdłosci bo w juz mnie wymeczyly 5 lat temu, nie moglam wtedy normalnie fukncjonowac, moze tym razem nie przyjda, wtedy tez b.szybko stracilam ochote na picie kawy, teraz narazie nic nie czuje i chcialabym zeby tak zostalo :-) Za to nie moge sie doczekac zobaczyc dzidzie i ze wszystko z nia ok :-)

reklama
Anisen nie szalej tak z tymi porzadkami :-) Ja siedze caly tydz na L4 i juz mi sie teskni za praca, chociaz przyszly tydz pierwsza zmiana i pobudka 5.30 bedzie ciezko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry