cze!
ja od rana ciasto dziergam, ale nie tort! połowy produktów znaleźć nie mogłam tu, a mogę tylko w okrojonym terenie, bo przecież łazić nie mogę! Tak więc ino ciasto będzie. Trudno! i się pozwalam na kolację zabrać! i kniżkę mam taką w prezencie, dla mojego zboczucha

personalizowana kamasutra
Spersonalizowana Kamasutra - Książki o Twoim dziecku - Niebieski Sloń Lublin
Fajowa jest, bo ma tytuł "Maruś w krainie kamasutry"

- pan z wydawnictwa do mnie dzwonił, bo takie imię podałam do tytułu, a on myślał, ze się pomyliłam

i mi mówi, ze tam są obrazki gołe w środku i tekst o różnych pozycjach seksualnych i że to nie dla dziecka, no bo MARUŚ...

i zdjęcie nasze gołe!!!!! na okładce

i treśc jest o mnie i o Nim
Zdzisio olał panią dentystkę, choc poszedł bez oporów (bo to przecież tylko ORTODONTKA, nie DENTYSTKA

. Płaczu nie było, ryku dzikiego też nie. Sam został z panią!!! I to tyle w sumie

Bo dalej to już tylko buzię otworzył, pani popatrzyła...i zamknąl...i już nie otworzył...

Ale zapisał sie na kolejną wizytę, czekamy zatem na efekty...jak nie, to idziemy tam, gdzie gaz mają. Na raz wsio zrobią i po problemie będzie
Antinetka - zazdroszczę tego remontu!!!!!!!!!!
co do terminu porodu jest mi wsio rawno totalnie!

pragnę ino (ino???

by zdrowo!!!
Pustiszi - ja do dziś nazwiska różne podaję, bo się mi myli

najgorzej mąż się wkurza, jak byłego męża podaję
Akuku - dobry młody jest
Anbas - przejdzie dziecięciu! nie martw nic! a kciuki trzymam mocno bardzo, bardzo !!! ale ma kobita pod górkę....
Magsus - ale wieści! kochana!!!! radosć mnie ogarnęła! ciesze się bardzo, bardzo, bardzo!
Nisiao - babolcu jeden! zabraniam Ci tak myśleć! nie stracisz! jeśli jest tak źle, ze boisz się, to migiem do lekarza - powie, ze jest ok i już dziś będziesz słodko spała! ściskam Cię!
gratuluję babeczki III trymestru - wow!!! i studniówek ofkurs!
Fifka - głupi pytanie, głupia odpowiedź. Tak więc ja proponuję :"a czemu nie dziś" albo " tym pytaniem właśnie wygrałeś możliwość samodzielnego odbioru paczki" i nie wściekaj się mi tam!
Kaczuszka - na kilka godzin byłaś w szpitalu? już w domu jestes? lepiej aby?
Anisen - udanego jutrzejszego dnia zatem