[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Magsus wspolczuje, oby szybko sie zlapala! Nienawidze myszy, b.dobra przyneta jest podsmazony boczek zlapie sie gwarantowanie!
dziewczynki przeczytalam kilka stron na raz i metlik w hlowie, nie wiem nawet co mam Wam odpisac.
dzis rozdzielili mi prace na 2 razy, 4 godziny rano i 4 wieczorem.wieczorem byl problem jak nie wiem, bo dzieci sa przywiazane do mnie, i jak wracam o 20 to im to zupelnie nie wystarcza, kapie je i klade spac...
wiec w pracy powiem,ze sie juz wiecej nie zgadzam na to. Poza tym zostalo mi juz tylko poltora miesiaca czyli mniej niz polowa tego ponad 3 miesiecznego stazuszybko czas leci.
Nisiao z tym kaszlem to moze isc w 2 strony. Raz mialam tak,ze bez antybiotyku sie nie obylo, kaszel juz byl taki,ze sie dusilam w nocy,nie szlo tego opanowac,zadne babcine metody nie pomagaly.
a teraz krotko przed ta ciaza tez tak mialam, to byl taki kaszel- resztki po chorobie,pomeczylam sie 2 tygodnie, bralam syropy i przeszlo.
Niech lekarz podejmie decyzje,ale antybiotyku w razie co sie nie boj, tez bralam w 1 ciazy co prawda w 9 miesiacu,ale teraz juz ciaza jest tak zaawansowana, poza tym istnieja antybiotyki calkowicie bezpieczne w ciazy takze bez obaw kochana
Anisen ja to Ci znowu musze mapisac,ze Cie podziwiam, ale tym razem i siebie tez, bo mimo,ze nie mamy co liczyc na pomoc rodziny to zdecydowalysmy sie na 3 dziecko.nie kazdemu by sie chcialo
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Jakas dziwna tabelka mi sie nagle zrobila, beznadziejnie na tym ipadzie babyboom dziala.nie specjalnie zgrane malzenstwo, juz nie raz przeboje mialam, ale nie tylko ja z tego co czytalam;-)
Czikusia super wiesci od Ciebie:-)
tyle usmiechow powklejalam,ale po skopiowaniu wszystkie znikly,ale zla jestem...
no nic milej nocy i spokojnych brzuszkow

Wam zycze![/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]