Cleo jezeli tesciowa czy mam chca pomoc to moze nie warto odrzucac tylko na poczatku powiedziec czego od nich oczekujesz, ze chcesz sama sie nauczyc wszystkiego i zeby za bardzo nie ingerowaly chyba ze je poprosisz, no wiesz z psem musisz wyjsc a jezeli bedzei bardzo zimno to przeciez nie bedzeisz od razu ciagnela maleństwa na spacery a jednak pies czasem zalatwi sie w ciagu 5 minut a czasem potrzebuje 20 albo i wiecej. po drugie zawsze moga ci obiad ugotowac czy posprzatac w domu. na przyklad po cesarce taka pomoc jest nieograniczona, wiem co mowie to mi tesciowa tez gotowala obiady a ja ledwo umialam z lozka wstawac w pierwszych dniach po cc, a tym bardziej bieganie po zakupy, itd. no ale przemysl sama
Akuku to szykuj kasę, bo wróżka zębulka już się zbliża
Bandyta ty nie myśl o tym że nie bedziesz miala akcji porodowej bo to znowu nie jest taka czesta przypadłosc, a jezeli tak sie dzieje to najpierw daja kroplowe krotka, pozniej 12 godzinna, pozniej balonikowanie robia i w koncu i tak urodzisz

przynajmniej taki schemat panuje w moim szpitalu
Pustiszi to wy sie lepiej za cale meble nie bierzcie bo tygodniami będziecie składac

u mnie na szczescie mąz ma taki dryg do tego typu rzeczy bo ja to nie umiem poodnajdywac tych wszystkich śrubek, podkładek i nakrętek i w zyciu sama bym czegos takiego nie złozyla
bandyta ja tez uzywam sudokremu przy przewijaniu, ale kiedys moje malenstwo nabawilo sie takiej paskudnej wysypki na pupie ze musiala ja duzo wietrzyc i wtedy kapalam ja w takich fioletowych tabletkach nadmanganie potasu - przykaz pediatry. to odparzenie bylo od pieluszek
jagus u mojej corki taka ceratka byla stale pod przescieradelkiem i nic sie nie dzialo, a do przewijania jezeli nie uzywam przewjaka tylko przewijam np na lozku to uzywam takich podkladow kupowanych w aptece ktore w środku maja taka wate, spuer sie sprawdzaja, uzywalam ich tez jak mala musiala pupe wietrzyc bo lezala wtedy bez pampka i stale siusiala
Pustiszi wspolczuje tego ataku, ciekawe co go wywolalo
Anbas to super ze Kubus juz zdrowy, a ty sie nie przemęczaj w tej pracy