reklama

Styczeń 2015

Kiepską noc miałam dzisiaj...skurcze brzucha mnie chwyciły, podbrzusze bolało. Na szczęście poleżałam, wzięłam no-spę i przeszło.Dobrze, że idę do mojej gin w sobotę. Martwią mnie te skurcze czy są to braxtona, czy nie...z Mikołajem nie miałam takiego nasilenia, a nie chciałabym urodzić wcześniaka. Może trzeba się trochę więcej oszczędzać.

Co do ubrań z Lidla to też bardzo lubię. Sobie nawet ostatnio piżamkę tam kupiłam i nic po praniu się z nią nie dzieje.

reklama
McPearl uważaj na siebie, odpoczywaj i leż ile się da!

Jejuś tak się cieszę, bo namówiłam męża na zakup nowego laptopa.
Ten mnie już tak wkurza...
Corel mi na nim ledwo co działa i nic nie mogę ze zdjęciami zrobić, a chcę kilka do wywołania przygotować.
Może kupimy w niedziele jak będziemy w Rzeszowie albo sama pojadę bez mojej kochanej hołoty ;)
Chociaż dzisiaj (jak na razie) są wyjątkowo grzeczni i jeszcze ani razu się nie pokłócili (tfu tfu!)

Lasencje proszę o kciuki ok 17.00, bo dziś kontrolna wizyta u gina czy łożysko podniosło się!

sprite
jest mega wysoki...wow!

jezyk
u mnie oprócz tragicznych bodziaków które miałam w roz. 62, puściły prawie wszystkie szwy w getrach młodej po dwóch praniach. Może miałam pecha, ale zraziłam się i omijam;)

susel jak moja Pola. Wszystkie spodnie, nawet legginsy z tyłeczka lecą.

tasia zupełnie jak ja. Miałam nasikać do pojemnika i zapomniałam, a potem zjadłam śniadanie po czym oświeciło mnie, że miałam iść na badania bo dziś gin:D

mcpearl oszczędzaj się;) Ja w pierwszej ciąży od 21tc miałam bardzo mocne skurcze, ale brałam na to lek.

Odnośnie ciuchów to kocham gap i carters oraz next. Często trafiam świetne używki;)

Gosiane my jutro notariusz, kredyt, remont, wyprawka, meble do mieszkania wiec ubrania schodza na dalszy plan :-P

Femme nam tesciowa wziela u siebie w pracy kredyt na 10k zeby na notariusza remont itp bylo. No i mieszkamy u niej od maja nie dokladajac nic do mieszkania, robiqc tylko czasem zakupy. Dzieki temu moglismy cos odlozyc inacxej byloby kiepsko

No wiec mam nadzieje ze na wiosne moze beda i zakupie nam takie kurtki ;-)

Mcpearl mnie wlasnie teraz skurcxe chwycily. Twarde podbrzusze, mlody rano cos pofikal az Ł sie ucieszyl bo ostatnio sie martwil ze dziec taki wyciszony. Jednak te skurcxe nic milego :-(

Ksiek kciuki &&&

agulqua, no nic miłego, zwłaszcza o 2 w noc gdy się samej leży w łóżku. Trochę mi lepiej bo doczytałam, że skurcze braxtona mogą trwać nawet do 3 minut i występować 2 godziny.

Też lubię w lumpku czy na allegro kupić coś z nexta i np H&M, ale jako nówki sztuki to trochę niestety kosztują...

Dowiedziałam się wczoraj, że moja przyjaciółka z dzieciństwa też jest w ciąży i spotykamy się dzisiaj na ploty. Jeszcze jej nie powiedziałam, że ja też :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry