kasiekz
Fanka BB :)
Agulqa a ostatnio myslalam o takiej pysznej grochowce z przecieranego grochu...mniam! Tylko niech sie nie bierze nikt z rodziny za to gipsowanie! U kolegi tym sposobem remont trwa od kwietnia! Ciagle cos zle. A jak juz zrobili to farba po pomalownaniu odchodzila ze sciany. Brak czasu, wszystko po pracy robią i tyle to trwa. Ale fakt faktem 3kola za gipsy to drogo. Szukajcie dalej!
Emilchen przykro mi z powodu wydatkow. Ale jeszcze tylko 4miesiące.A jak gin zaleza to warto skoro masz te plytki tak bardzo ponizej normy. Dlugo sie o dzidzie staraliscie wiec warto sie sprawdzac z kazdej strony.
Susel moj tez dokladny. Bada 40min.Chodze prywatnie bo jak poszlam raz na nfz to 4godz.w kolejce siedzialam!
Najwazniejsze to byc zadowolonym z badania! Ja zas chce rodzic na Brochowie jak poprzednio dlatego chodze do niego
Jezyk bedzie dobrze. Ja mam w nocy, juz druga z rzedu:/
Kurde mialam cos jeszcze ktorejs ale zapomnialam. Ide jesc pomidorowke!
Emilchen przykro mi z powodu wydatkow. Ale jeszcze tylko 4miesiące.A jak gin zaleza to warto skoro masz te plytki tak bardzo ponizej normy. Dlugo sie o dzidzie staraliscie wiec warto sie sprawdzac z kazdej strony.
Susel moj tez dokladny. Bada 40min.Chodze prywatnie bo jak poszlam raz na nfz to 4godz.w kolejce siedzialam!
Jezyk bedzie dobrze. Ja mam w nocy, juz druga z rzedu:/
Kurde mialam cos jeszcze ktorejs ale zapomnialam. Ide jesc pomidorowke!