reklama

Styczeń 2015

Agulqa a ostatnio myslalam o takiej pysznej grochowce z przecieranego grochu...mniam! Tylko niech sie nie bierze nikt z rodziny za to gipsowanie! U kolegi tym sposobem remont trwa od kwietnia! Ciagle cos zle. A jak juz zrobili to farba po pomalownaniu odchodzila ze sciany. Brak czasu, wszystko po pracy robią i tyle to trwa. Ale fakt faktem 3kola za gipsy to drogo. Szukajcie dalej!

Emilchen przykro mi z powodu wydatkow. Ale jeszcze tylko 4miesiące.A jak gin zaleza to warto skoro masz te plytki tak bardzo ponizej normy. Dlugo sie o dzidzie staraliscie wiec warto sie sprawdzac z kazdej strony.

Susel moj tez dokladny. Bada 40min.Chodze prywatnie bo jak poszlam raz na nfz to 4godz.w kolejce siedzialam!:) Najwazniejsze to byc zadowolonym z badania! Ja zas chce rodzic na Brochowie jak poprzednio dlatego chodze do niego:)

Jezyk bedzie dobrze. Ja mam w nocy, juz druga z rzedu:/

Kurde mialam cos jeszcze ktorejs ale zapomnialam. Ide jesc pomidorowke!

reklama
Kasiek niby drogo ale ja wyliczylam ze samych scian i sufitow w pokojach jest 180m2, a nie liczylam w tym w ogole korytarza i sufitu w kuchni ktory przydaloby ske zrobic. Jestem sklonna dac te 3000 jesli ma byc zrobione dobrze i w miare szybko

EJ dziewczyny szkoda gadać, tak się pokłóciłam z moim mężem, że z blahego powodu od słowa do słowa wyszła mega kłótnia. Jakoś ta ciąża mnie rozstraja, jestem nerwowa, czepliwa i poooszło. Mąż był w takim szoku, że nie pozostał mi dłużny. Teraz zabrał chłopaków na grzyby a ja rycze bo nie mogłam jechać, bo boli brzuch i to wszystko przez niego. Oczywiście poszło o kasę.

Jezyk... ja mysle ze dzis cos w powietrzu fruwa. Ja dzis z Ł cale 20km jechalam w milczeniu i od 10 razy dwa razy zadzwonil tylko z krotka informacja i na tym koniec.
Ogolnie jak przez czas remontu i do porodu sie nie zabijemy to bedzie cud

Agulqa te ceny usług to też zależą od miejscowości.
My jak robiliśmy gładzie w marcu to zapłaciliśmy 4200 razem z malowaniem,
a nasze mieszkanko to niecałe 40 m2. I jak sprawdzaliśmy to w porównaniu do innych nie była to cena z najwyższej półki. Najważniejsze, że dobrze zrobione i jesteśmy zadowoleni. A na przykład u mojej siostry miało być tanio, a wyszło tak że w trakcie zmieniali fachowca i trochę widać te niedoróbki. No i zapłacili podwójnie.

emilchen, <tuli> trzymam kciuki!

jezyk, to chyba każda z nas ma taki kryzys w ciąży. ja tak miałam w niedzielę. pierwszy raz mi się zdarzyła taka kłótnia z mężem. bardzo krótka, ale efekt był taki, że zaczęłam ubierać siebie i młodego, bo chciałam wyjść z domu. no jak wariatka jakaś. a mąż też przegiął w słowach, ale przeprosił i po pół godz. było ok. zapomniałam itp. ale co się napłakałam to moje... ech nie martw się!

Wiem, że marudzę ale dzisiaj to plecy mi po prostu pękają z bólu...jakbym pół nocy spała na desce. Czuję, że nie dość że włączyła mi się stara kontuzja w okolicy górnego odcinka kręgosłupa, to jeszcze od prawej nerki mi promieniuje.
Wracając do babci to tak jak podejrzewałam skończy się na strachu. Możliwe, że już jutro wyjdzie do domu.
Moje chłopaki też na grzybach. Nawet nie chciałam się wybierać. Co prawda kocham las, ale sezon się dopiero zaczął...

reklama
Sprite haha ja po każdej awanturze się pakuje i wyprowadzam nawet bez ciąży :P

McPearl nie jesteś sama z tym kręgosłupem mnie tak odcinek lędźwiowy boli ze często aż mi promieniuje do pachwin i nóg że sama do łazienki nie mogę dojść :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry