Cześć dziewczynki
gosiane ten gin przyjmuje na Ułanów i chyba na Pomorskiej ma prywatny gabinet..porażka! Powinien zmienić zawód...byłam, sprawdziłam i wiem że nigdy więcej do niego nie pójdę choćby skały s..y...kawał cha..a po prostu
qrcze wy tu o zgadze a ja od kilku dni mam nie tyle mdłości co mnie tak dziwnie w gardle muli jakbym miała tam wielką bańkę, która nie może pęknąć...tak mnie przytyka. Zgagę mam jedynie po kwaśnym
Nie wiem co zrobić z młodym..może doświadczone żłobkowo mamuśki pomogą? Wczoraj 4 raz został na drzemce i ni cho..y nie chciał zasnąć...płakał jak nigdy przez co inne dzieci też ucierpiały bo spały może pół godziny..w tym żłobku nie ma osobnej sali na takie nieśpiące maluszki

panie w którymś momencie odpuściły...zasnął w samochodzie na jakieś 20min i w domu za nic nie chciał iść dalej spać w dodatku wpadł w taką histerię, że masakra. W życiu go nie widziałam w takiej sytuacji. I teraz nie wiem czy wrócić do odbierania go przed drzemką czy już ciągnąć dalej...dzisiaj zadecydowałyśmy z panią, że zostanie i zobaczymy co i jak, jeśli sytuacja się powtórzy to chyba odpuszczę mu narazie żłobkowe drzemki..co myślicie? Nie chce męczyć ani jego ani innych dzieci...poza tym jest wszystko super! Dzisiaj elegancko sam wszedł do sali uśmiechnięty..z zabawą, jedzeniem nie ma najmniejszego problemu tylko to spanie...
Zdrówka dla wszystkich chorowitek! Ja pamiętam, że w pierwszej ciąży brałam rutinoscorbin przy przeziębieniu i właśnie tantum verde na gardło. Dużo ciężaróweczaek pije ten domowy syrop z cebuli, który przez moje gardło nie przejdzie...
Na glukozę też muszę jakoś na dniach się wybrać..pójdę w przyszłym tyg i wtedy na wizytę 24.09