Karpanna nie zazdroszcze. To wlasnie nasz nfz na ktory mi tez brak sil :-\
Nulini ja mam tylko 160cm a lozko wydaje mi sie byc wieelkie ;-)
Ja wlasnie tez szukalam czegos taniego, ladnego i w komplecie ;-) i udalo sie
Nulini hihi ja tez zawsze staram sie zataic jakas kaske, a potem w miescie mam pochowane w tajne skrytki w portfelu i Ł sie dziwi skad ja mam tyyyyyle siana ;-)
My mamy dwa konto, kazdy swoje ale mamy dostep. Tzn ja mam jeszcxe jedno, teraz musialam nowe do kredytu otworzyc. Na oszcxednosciowe odkladamy kase z mieszkania ktore wynajmujemy. I ona jest nietykalna. A drugie oszczednosciowe jest takie ze np odlozylam kase na sypialnie i tam lezala i czekala na meble. Tak by, po wejsciu na normalne konto czy placac karta nie widziala tej sumy. I to jest dobre bo nie liczylqm jej do nicxego innego a byla na konkretny cel
Alicja no wlasnie cena mowila do mnoe wez mnie ;-)
Doggi chodzilo mi o postep ze deprechy nie masz, a nie ze dobrze ze z cyca juz siara leci
My z Ł mamy jeszcze sloik na grosiki i teraz wymienimy by cos dla Roberta bylo i skarbonke na 5zl a ta jak jest pelna to potrafi kolo 3tys zmiescic. Dobre to jest, zbieramy w niej zawsze caly rok i przed wakacjami wyciagamy. Potem sa za polowe ceny
Sprite widze ze masz tak kochana spoldzielnie jak my
Do mnie dzis przyjezdza mama pomoc sprzatac. I oczywoscie zadzwonila i sie poklocilysmy...
A teraz wstaje skrecac z Ł szafe