• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Jestem zachwycona nie dość że mój fryzjer to super ziomus to mnie dopiescil do granic możliwości :)

Załączniki

• 1412862720744.jpg
    1412862720744.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Doggi fajnie ze Cie tak fryzjer dopiescil tez chce! :-D ładne masz brwi :-D i pazury :-D w ogóle fajna dupa z Ciebie haha :-D

Jezyk :-o :-o daj szczawiowej!

Agulqa to niezle... No niestety ja też taki typ ze jak w domu coś źle to później się wyzywam na niewinnych :-P

bada, u nas internet z limitem nie ma szans bytu, hulają na nim 4 lapki :-p Neostrada jest niezastąpiona u nas :-D

agulqa, łooo, niefajnie z mamą :-( Obyście się szybko przeprosiły :-D

Doggi, BOSSSKO!!! Podziwiam za odwagę z długością włosków :-D

Doggi, super! mnie już tyle razy po głowie taka krótka fryzura chodziła, ale jakoś ciągle odwagi nie mam. teraz w końcu zapuszczam, bo stwierdziłam, że po porodzie i tak nie będę miała czasu na układanie włosów. ale kiedyś tego dokonam :-):-):-)

gadałyście kiedyś o tortach od sowy i ja od kilku dni namiętnie o nich myślę. ile kosztuje taki kawałek?

* Doggi *- piękna fryzura ;)

* Nulinin *- my też neostradę wykorzystujemy :p wszelkie limity to w d.upe wsadzić :p ale my aż nad to internetowi jesteśmy :))

Pisałyście o świnkach skarbonkach my mamy taki specjalny słoik na czarną godzinę, która według mnie wypada średnio raz w miesiącu :p ale Robson pilnuje by kasa za często wyjmowana z tamtąd nie była ;)

Podczytuję z doskoku bo moja sis do mnie zajrzała z synkami i Jula jakiegoś wqrwa dostała :confused: i zaczęła bić chłopców :o

Teraz idę synowi w lekcjach pomóc, a potem może na zakupy się wybierzemy. Jak fajnie, że jutro już piątek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry