Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Doggi, super! mnie już tyle razy po głowie taka krótka fryzura chodziła, ale jakoś ciągle odwagi nie mam. teraz w końcu zapuszczam, bo stwierdziłam, że po porodzie i tak nie będę miała czasu na układanie włosów. ale kiedyś tego dokonam :-):-):-)
gadałyście kiedyś o tortach od sowy i ja od kilku dni namiętnie o nich myślę. ile kosztuje taki kawałek?
* Nulinin *- my też neostradę wykorzystujemy wszelkie limity to w d.upe wsadzić ale my aż nad to internetowi jesteśmy )
Pisałyście o świnkach skarbonkach my mamy taki specjalny słoik na czarną godzinę, która według mnie wypada średnio raz w miesiącu ale Robson pilnuje by kasa za często wyjmowana z tamtąd nie była
Podczytuję z doskoku bo moja sis do mnie zajrzała z synkami i Jula jakiegoś wqrwa dostała i zaczęła bić chłopców
Teraz idę synowi w lekcjach pomóc, a potem może na zakupy się wybierzemy. Jak fajnie, że jutro już piątek