Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziękuję Wam za rady dot. prezentu. w takim razie nie szukam już nic innego, bo tez mi się wydaje, że to ok;-). muszę tylko złożyć zamówienie na jakiś album coby się autor wyrobił do grudnia i znaleźć fajne opakowanie :-) ufffff
nie pamiętam snu, ale też mi się źle zasypiało - dłuuugo strasznie :-(
Sprite ja jeszcze nigdy z dynia nie miałam doczynienia pomysł z aparatem uważam ze super :-)
Ja miałam straszny sen... Wyladowalam na porodowce i szczęśliwa ze juz rodze uświadomiłam sobie ze to dopiero 24 tydzień... I uciekam z tego fotela i tak uciekalam po mieście ale w końcu trafiłam do jakiegoś domu i urodziłam i nawet tego maluszka nie widziałam masakra :-/ :-/ zrylo mi głowę dobrze ze mała od rana kopie ;-)
No niezłe sny miałyście Ja nawet nie pamiętam, czy coś mi się śniło... W ogóle to jak wstanę czuję się lepiej, niż gdy leżę rano po nocy... Ale pospać bym pospała
Dziewczyny, świetne sny
Też się nie wyspałam ale to z własnej winy. Najpierw oglądałam NCIS, a później czytałam 50 twarzy Grey'a i tak poszłam spać po 00:00. Muszę powiedzieć, że książka mnie zafascynowała hehe. Średnio co prawda jestem przekonana do zagadnienia "ULEGŁA", ale zobaczymy co będzie jak przeczytam całą .
Dobre wieści dla tych co nie dostały ostatnio kozaczków dla pociech w Lidlu. W przyszły czwartek znowu będą.
Co do 50 Twarzy Greya.
Pierwszą cześć pochłonęłam Z drugą gorzej szło, ale przebrnęłam. Trzeciej zdzierżyć nie mogę i tak od kilku miesięcy leży rozpoczęta ale nie przeczytana do końca
Koleżanka wysłała mi mms-a ze zdjęciem córki. Urodziła dzisiaj o 6.50 córeczkę. Termin miała na 20