Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie też burdel miałam pranie zrobić yhy... Nie mam siły na nic :-/ na świąteczne porządki to chyba w sprzątaczke zainwestuje bo siebie jakoś nie widzę sprzątającej...
Oooo Stokrotka też taki plan mam na dziś- spakować torbę z okazji skończonego 36 tc Niech już sobie stoi i czeka, bo jak coś wypadnie nagle i mąż miałby mnie spakować to kiepsko to widzę
Femme to cie zmotywuje ja dziś posprzatalam salon cały (a mamy duży),kuchnie i łazienkę. Poza tym zrobiłam barszcz i zupę grzybową i biorę się za placki ziemniaczane bo ola jak zwykle głodna
Tasia mi gin torbę kazał pakować na ostatniej wizycie i być w gotowości ale jakoś nie po drodze mi tylko dziś e nocy miakam stres no dostałam skurczy i tak pomyślałam że hak mi teraz wody odejdą to jestem w du.pie