Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Więc staram się trzymać fason ;-) Mały czkawe ma, czuję ją momentami w tyłku prawie 

ja 40 +5, dzis raczej nie urodze, ale moze jutro???? Żeby było śmieszniej jutro mój tato ma urodziny, a pare msc temu snilo mi sie, że urodziłam rano 4 lub 5 stycznia, a za oknem świeciło słonko..hehe. Powiem Wam, że dzis wiecej skurczów, dłuższych i bardziej bolesnych, brzuch moment twardnieje i tak w doł ciagnie??? Chciałabym do rana wytrzymać z jazda do szpitala, Młodą bym do siostry dała a mąż by sie wyspał po pracy, zaraz ide dopakowac kosmetyczke i poszukac wreszcie mlecznych cyckonoszy.
. blatu nie kupiliśmy, bo albo stolarnia nieczynna, albo nie ma stolarza 

. teraz jeszcze dzwoniłam do innych obi i żeby tam się dodzwonić to kolejne kur.wy muszą lecieć 
. koniec końców w ten weekend sprawy nie załatwię. dopiero w poniedziałek. a zależało mi, bo chłop w domu. potem w dupe niech se wsadzą ten blat, bo sama go nie zamontuję :-
. to było pyszne :-):-)

No i zaczynają się moje wieczorne skurcze z bólami pleców, je kocham najbardziej
Ten dzień to ewidentnie nie mój dzień. Czytam co piszecie ale nawet nie mam siły pisać.. spałam godzinę na szczęście. Nawet wirująca pralka mnie wk.urwia. Już niech będzie czwartek…
Już chcesz żeby wody ci odchodziły? Tak jak jenn pisze wyprawkę budowlaną byś dostała
Nie no, ja jak się kręcę dużo (a dużo się krecę) to też sobie myślę co będzie jak mi wody odjedą w jakimś sklepie , że popelina trochę i wszędzie sama raczej jeżdżę
Będę z mokrą dupą latać, powiedzą, że świnia się posiklała