Nulini ja miałam straszne skurcze i bóle jak na @ i wyczytałam ze u niektórych kobiet tak jest ze wywołuje bóle/skurcze
Agulqa_b bardzo przykre wieści

teraz tyle tej zarazy ze aż strach
Nulini ja cie i tak podziwiam bo długo wytrzymałas w super formie i samopoczuciu a teraz no cóż marne pocieszenie ale już zaraz koniec
LayDeeK a pokazałas to ginowi? Bo naprawdę mocna opuchlizna!!!!
LayDeeK a robiłaś badanie moczu? Czy białka nie masz? Bo nawet ja tak opuchnietych nie miałam!!! A miałam mocno i lekarz to sprawdzał!
Nulini ja brałam najpierw jedna na noc, a jak w poniedziałek mnie odeslali bo młody się obrócił przez poniedziałek i wtorek wkladalam se 3x2 kapsułki ale przestałam doustnie bo zgaga po nich mnie wykańczała
LayDeeK puki co dzieciaczki raczej starają się trzymać kolejności więc czekacie na jezyk
Żelka ja robie z telefonu autokorekta nadała twojej córce nowe imię

widzisz jakby Syn Sue ucieszył
Co do terminu ja się sugeruje tym co miałam podane do listy mamus styczniowych zaraz ci poprawie
Agulqa_b ja nawet się nie ważę bo siedzę i jem ciągle i mi mało mało mało
LayDeeK u mnie jak się zaczęło miałam skurcze co 4-5 min po prysznicu 2-3min po czym znów zwalnialy i były co 6min i potem znowu częstsze i po prysznicu znów to samo, a jak.pojechałam na porodowke to Sue w ogóle zatrzymały i przez godzinę nic nie było po czym jak ruszyło to rozwarcie od 3-10cm poszło w godzinę!!!