• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Witam, podczytuje Was przy karmieniu ale nie pamietam juz niestety:-(

Lay powodzenia! Oby to bylo juz to!:-D

Dziewczyny w szpitalach trzymam kciuki za szybki powrot bobasow do zdrowia!!

reklama
Laydeek szkoda ze fałszywy alarm, o a jednak nie? Nie nadążam :-D

Agulqa no proszę co za foszki :-D no brawo brawo 5kg to pikuś! Samo zleci ;-)

Goferek & & żebyście jutro wyszły! Ci lekarze to po****ni są...

Jenn no to dobrze wam idzie póki co oby tak dalej! :-) z ubieraniem to trzeba wyczuć w praktyce w teorii też pojęcia nie mam :-P :-D

SPRITE hahaha :-D no po lidlu to wszystko możliwe :-D

Nulini rozkreci się! Do 20 dasz radę wierzę w Ciebie :-D :-D

Ja się boję cokolwiek robić żeby nie zacząć rodzic :-D A miałam posprzątać, chata wolna chciałam męża wykorzystać ale wolę nie ryzykować :-D więc leżę dalej plackiem :-P

Femme nie wiem po kim on takie fochy wali ;-)
3kg zlecialo samo to moze kolejne 5tez zleci ;-)

Ja troche poprasowalam, musze pranko powiesic, pozmywalam. Ogolnoe ogarniam mieszkanie poki krol robert spi ;-)

LayDeeK, no to ja tak miałam wczoraj :wściekła/y: W nocy co 2-3 minuty, w dzień też 3 skurcze na 10 minut, a później przeszło :wściekła/y:
A najlepsze, że w ciąży z Tosią jechałam na porodówkę ze słabszymi skurczami i poszło, a teraz przeszło :wściekła/y:

Ja dzisiaj w Lidlu Młodą w spodnie obkupiłam, wzięłam jej 2 zestawy, żeby miała do przedszkola :-D

Aaaaa powiem tylko tyle...zapalenie piersi ....umieram z gorączka.....słabo...zimno.....help....cos w aptece?

Trzymam kciuki za dziś rodzące! !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nulini ja miałam straszne skurcze i bóle jak na @ i wyczytałam ze u niektórych kobiet tak jest ze wywołuje bóle/skurcze

Agulqa_b bardzo przykre wieści :( teraz tyle tej zarazy ze aż strach :(

Nulini ja cie i tak podziwiam bo długo wytrzymałas w super formie i samopoczuciu a teraz no cóż marne pocieszenie ale już zaraz koniec :)

LayDeeK a pokazałas to ginowi? Bo naprawdę mocna opuchlizna!!!!

LayDeeK a robiłaś badanie moczu? Czy białka nie masz? Bo nawet ja tak opuchnietych nie miałam!!! A miałam mocno i lekarz to sprawdzał!

Nulini ja brałam najpierw jedna na noc, a jak w poniedziałek mnie odeslali bo młody się obrócił przez poniedziałek i wtorek wkladalam se 3x2 kapsułki ale przestałam doustnie bo zgaga po nich mnie wykańczała

LayDeeK puki co dzieciaczki raczej starają się trzymać kolejności więc czekacie na jezyk ;)

Żelka ja robie z telefonu autokorekta nadała twojej córce nowe imię :P widzisz jakby Syn Sue ucieszył
Co do terminu ja się sugeruje tym co miałam podane do listy mamus styczniowych zaraz ci poprawie

Agulqa_b ja nawet się nie ważę bo siedzę i jem ciągle i mi mało mało mało

LayDeeK u mnie jak się zaczęło miałam skurcze co 4-5 min po prysznicu 2-3min po czym znów zwalnialy i były co 6min i potem znowu częstsze i po prysznicu znów to samo, a jak.pojechałam na porodowke to Sue w ogóle zatrzymały i przez godzinę nic nie było po czym jak ruszyło to rozwarcie od 3-10cm poszło w godzinę!!!

Mysza wspolczuje
Ja nie wiem co moze pomoc niestety

Doggi to ja moglabym w ogole nie jesc
Ł sie na mnie ciagle drze ze nic nie jem a ja nie jam uczucia glodu ostatnio
Jem po to zeby mleko bylo wartosciowe dla mlodego
Uzywasz juz laktatora?

reklama
Agulqa_b no to ja nadrabiam ciążę całą teraz :P laktator dziś pierwszy raz użyłam i jestem strasznie zadowolona, działa tak jak ma działać i pięknie mi odciąga, mimo że bałam się że nie złapie moich cyców bo są tak ogromne ale świetnie daje sobie radę!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry