• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Agulqa Gratuluję postępów w usypianiu! Mój smoka nie chce pieronek mały i jeszcze w dzień jest w miarę ok bo zdarza mu się zasnąć samemu to wczoraj był problem wieczorem. .
Jeny czemu te zabawki takie drogie. .buuu
Ja też spać nie umiem w dzień. .jakoś szkoda mi czasu
Mój ulewa jak nie odbije porządnie a go odloze

reklama
Jeżyk u mnie nie da rady przespać się w dzień.
Jakaś taka głupia jestem, że każdy najmniejszy hałas mnie od razu budzi, a jak już się przebudze to nie ma bata żebym znowu zasnęła :-/
Teraz jeszcze dzieciaki w domu to już w ogóle mogę pomażyć.
Do lekarza dopiero na 15.20 są zapisani.
Oby to nie była różyczka.

Lilka dzisiaj przeszła samą siebie.
Od prawie 2 do 6 co chwilke przy cycku była.
Nic dziwnego, że już drugiej brody dostała...

Nsm nocka minęła supet,jedna pobudka o 4 standardowo.co prawda nie umiała zasnąć potem i troche urzedowała ale po 5 zasneła i śpi nadal,zaraz bede ja budzić.Nina na szczeście już też lepiej.i słonko za oknem,nie jest źle.

Mlody zasnal wczoraj po 21 i spal do 1 u siebie w lozeczku a my z ł bylismy tak zmeczeni ze jak zaczal plakac to ł nawet sie nie obudzil a ja myslalam ze to sen i ł juz do nuego poszedl. Ocknelam sie jak mimo to ze "ł u niego byl" robson nadal plakal :-P

Elutka moj wczoraj lezal ze smokiem w lozeczku a ja obok prasowalam. Co jakis czas mu poprawialam jak wypadl i wlaczalam pieska z muzyczka ;-)

Mcpearl u mnie za szumisia robi nawilzacz :-P

Ja dzis jak zombie. Spałam moze z 6h. Spróbuje w dzien sie położyć. Choć mam duzo planów. Pierwszy spacer z Weronika, pierogi na obiad. Ech... Uroki macierzyństwa. Nikt nie mówił, ze bedzie łatwo :-)

Dla mnie 6 h to też wystarczająco,przed ciążą spałam po 7h.ja nawet smoczka jeszcze nie wyjęłam z opakowania.my dzisiaj jeszcze powerandujemy,może jutro zrobimy pierwszy spacer.

U nas nocka też super :)

Laydeek- myślę że za dużo na siebie bierzesz. Pierogi? Z noworodkiem, który nie śpi nocami? Odpusc, odpocznij, tym bardziej że nie masz dzieci zewnętrznych ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry