reklama

Styczeń 2015

Dzień dobry :) Skoro tak wszystkie pranie robicie to i ja wstawiłam ;-)
Nocka ok, o 3 pobudka,pierś była w ruchu ale i tak jeszcze butla poszła w ruch, no niestety mały musi te swoje 120 ml wypić. Teraz sobie śpi w chuście, a ja kończę śniadanie :-)
Piękna pogoda także jak się obudzi to idziemy na spacer :tak:

Sprite dołączasz do nas? ;-) A może już dołączyłaś..?

Ostatnia edycja:
reklama
A u nas pada śnieg i wieje mocno wiatr. Mimo wszystko wyślę męża na spacer z mała, a ja Upięke ciasto bo dzis znów goście do małej przychodzą.

Stokrotka, Kobieto!!! Nie wkręcaj sobie głupot!!! KP przy bliźniakach to niezły hardcor, ja na bank nie dałabym rady :no:

Mommy, miałam tak samo nad ranem, Młody wył a ja z nim :-(

Indi, ja wiem, że przy mm trzeba bardzo kup pilnować...
Oj tak, u mnie mąż się też do tego przydaje, żebym mogła spokojnie się umyć, zjeść śniadanie i ubrać :-D

Lay, wow, ale wynik!!! Brawo!!!

alecta, u nas ostatnio był kumpel, którego uwielbiam, ale strasznie się wkurzałam, że nie mogę Młodego normalnie nakarmić, tylko muszę iść do pokoju obok się chować...

Chyba i my zmagamy się z problemami brzuszkowymi, bo co noc to samo - Młody najedzony, przewinięty, a i tak się pręży, stęka, krzyczy i spać nie może i tak całą noc...
Tylko czemu cholera w dzień śpi jak kamień, a w nocy jazdy???
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

Mąż pojechał po Bobotic do apteki, bo kolejnej nieprzespanej nocki nie przeżyję :no:

Dzień dobry, a ja pranie wczoraj wieczorem a zaraz za prasowanie się zabieram. Miałam iść z Lila do kościoła teraz ale wieje ze śniegiem co chwile...wiec nie. U mnie nocki zawsze ok, gorzej do popołudnia....wczoraj i dziś znów na kupę i boncury pomógł rumianek hippa.
Jenn ja mam tak samo jak Ty z tym kP. Siedzę po 2 h ponad z młoda na cycu a jak ja odstawię to w momencie się budzi i ja juz nie daje rady i daje 90 ml mm wypija i zasypia spokojnie... też się doje laktatorem i herbatki pije a mimo to nie zawsze porcję 100 ml uzbieram. Nie wiem co robić.
Czy któraś piła ten slod jeczmienny? I czy ta metoda dojenia 7/5/3 ma rozkręcić laktacje? Od wczoraj stosuje i póki co niewiele zmian....

MyszaKr - spróbuj sobie karmi wypić ;-) u mnie od razu cycki pełne :-) położnej pytałam czy mogę to mówiła że jak najbardziej i że na laktacje bardzo dobre ;-)

Nulini, nasz ma tak samo wlasnie jak Wasz z brzuszkiem, w dzien jest Jako tako, coprawda rano nie spi, ale nie prezy sie, a wieczorem spi jak zabity. Za to w nocy widze jak sie meczy.
Dlaczego przy mm trzeba pilnowac kup? Ja zmienilam ostatnio na lzejsze mm, specjalnie dla,dzieci z kolka I zatwardzeniami. Zobaczymy jak bedzie.

Zastanawiam sie nad ta herbatka z koperku. Jak to podajecie dzieciom? W butli czy lyzeczka? Ile jednorazowo ma polknac?

Nulini- bo kolki w 99% pojawiają się na noc.

Ech... I skąd ja to mogłam wiedzieć, jak Młoda bezkolkowa była :sorry2:

femme, u mnie tak samo Karmi działało, chociaż walczyłam ze sobą, żeby je wypić, bo nie cierrrrpię tego smaku :no:

Indi, bo przy KP te kupki idą łatwo i dużo, a przy mm łatwo o zatwardzenia i trzeba uważać :tak:

reklama
Najgorsze jest to, że piersi są obolałe.. Macie jakieś sposoby na to? Okłady zimne?
MyszaKrak obawiam się, że długo tak nie wytrzymam z tym dojeniem, chciałam karmić 3 albo 4 miesiące ale pewnie skończy się na tym, że jeśli do końca lutego tak to będzie wyglądać to po prostu się poddam :-( Nie mogę prawie całego dnia małego karmić, po dwie godziny to przesada..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry