reklama

Styczeń 2015

Witajcie nowe mamusie :-)

Sprite super, że już w domku!!!

Młody dziś od 12 do prawie 16 urzędował, za to do tej pory śpi (z jednym karmieniem przez sen o 18 ). Byłam w tym czasie na mieście z A w poradni. Ale mi się spać chceeeeeeeee...

Moje dzieci też z nami nigdy nie spały, nie licząc epizodów w niemowlęctwie - nie przyzwyczaiły ich one do spania z rodzicami :-P czasem mi szkoda, że nie przychodzą rano do naszego łóżka, ale w sumie to i lepiej. Rano bawią się w swoich i gdyby nie rozmowy, to nie wiedziałabym, że już wstały...

reklama
bada, uff, nie jestem sama wygodna i leniwa :-D
Tosia co prawda spała w łóżeczku, ale jak płakała, to braliśmy ją do nas, teraz Młody śpi ze mną na materacu, a Tosia z mężem :-D
Ja uwieeeeelbiam cieplutkie dziecięce ciałko w nocy :-D

Witam nowe mamy :-)

Ja staram sie by Weronika spała w swoim łóżeczku. Ale czasami sie zlituje i wezmę ja do siebie.
Zaczyna mnie napierdzielać kręgosłup. Mała ma niecałe 4kg i mam problem zeby z nią wstać z kanapy. Co to bedzie jak bedzie starsza????
Schylać sie tez mi cieżko, bo bol przeokropny!

Moj eMek też szybciej wymieka i bierze na rece itp. A jak mala mocno placze to mam wrazenie ze on tez zaraz zacznie.

Ja ostatnie karmienie robie u nas w lozku, jak zasypia to ja przenosze do kolyski. Jak w nocy budzi sie na cyca to tez karmimy sie w lozku i czesto mi sie przysnie wiec jakis czas spi z nami.

Witam nowe mamusie

My dzis bylismy na szczepieniu...alez byl wrzask bo byly 3 wklucia. Maly byc 4 ale lekarka 2 polaczyla. Poki co mala spi spokojnie i mam nadzieje ze tak zostanie. Na odparzenie dostalismy pimafucort i jakas masc robiona...oby przeszlo. Emilka juz wazy 4500 :)

Widze ze nie tylko ja mam dylemat bujaczkowy bo moja Ala tez wygina glowke ale tak fajnie i dlugo w nim spi, juz sama nie wiem...
Bylismy na usg bioderek i masakra jedno zle a drugie jeszcze gorsze lekarz kazal nam specjalne szelki zakladac przez min 3 mce!! :( oczywiscie jutro umowilam sie jeszcze na prywatna wizyte ale jakos nie robie sobie nadzieji :(

reklama
No u nas dziś lepiej. Co prawda szału nie ma ale chociaż nie krzyczał i nie płakał, no i spał ;)

Doggi- a ten skok rozwojowy to nie za szybko? Bo Francik ma 3 tygodnie, a ten skok niby w 5 tygodniu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry