• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Nieobecna, też nie cierpię typowych ubranek do chrztu, dlatego właśnie szukam kompletu koszulobody+spodnie ciemne+kamizelka. Nie mam niczego takiego na stanie, więc muszę kupić. A Młoda miała sukienkę robioną na szydełku przez moją mamę.

kasiekz, powodzenia na badaniach!!!

Megami, u mnie też tylko najbliższa rodzina z racji świąt :-D

jeżyk, gratuluję utraty ząbka :-D

WOW!!!
Boję się zapeszyć, ale Młody się budził dziś co 2 godziny!!!
Aż mnie głowa boli od nadmiaru snu :-D

reklama
Nulini- szalejesz :D

U nas trzy pobudki od 20.30 do 7.30 z tym że standardowo jedna trwała 2 godziny. Franek przy tym krzyczy, ryczy i cieszy się na zmianę. Nie wiem o co mu chodzi.

Ja mam jakies mega kaloryczne mleko bo nie dosc ze 2 kg przytyl to dzien w dzien spi do 5.00 rano. Ostatni raz ssie o 23.00. Wczoraj nawet az do 6.30 przespal. Tak ma w sumie od 3doby od urodzenia ale lepiej nie chwalic i nie zapeszac;p Tylko raz w ciągu miesiąca zdarzylo mu sie wstawac co godzine. Mezol smieje sie ze Niki wie iz mam malo cierpliwa i wolo sie nie narazac:D

Alecta mega mega współczuje ci z tymi cycuszkami! Mlodemu daj probiotyk. Tez polecam trilac i najpierw uderz duzą dawką.

Ja chyba mam winowajce zielonkawych kup. W smie nie wiem czy to mozliwe ale od kiedy pije herbatke koperkową to tak sie dzieje:/ Odstawie i zobacze.

LayDeek biedna malutka... kurcze ze az tak ją odparzylo! Oby bylo juz coraz lepiej.

Aob my też z okazji walentyne się wczoraj pozarlismy, a wczesniej sie jeszcze mnie zapytal czy on ma mi cos kupowac bo w sumie to nie ma kiedy. Takze tez moge mu.kopa w dupsko sprzedać. Dobrze ze nie musze patrzeć na niego caly dzień bo w pracy do 20 jest.

Alecta jak jezyk mowi probiotyk daj, entetol genialnie dziala na takie akcje.

Jenn moj Jasiek cala noc przespal ciagiem pierwszy raz jak poszedl do żłobka i mial 23 miesiące...

U mnie nocka do dupy. Tymon do 23:30 sie darl i cisnął kupe. Pozniej przed 3 pobudka na godzine a o 5 starszy sie posikal do lozka i juz spania nie było... zombie jestem straszne

U nas nic super,widze że to po prostu loteria.spała najpierw 5 godzin potem cycek i potem 4 godziny.teraz $pi dalej...jestem mega wyspana.niestety Nina znowu ma katar...kasiekz ja dałam mm 3 razy raptem jak miałam wyjście do dentysty.miłej soboty.

Ja tez sie wlasnie z M tez pozarlam! Oczywiscie nasza madame ma w du.pie sniadanie i wyplula jajecznice a ten nic jej nie powie tylko poszedl makaron gotowac!

A my tzn Niko pospal dzis od 21 do 2.30 i pozniej niby spal ale strasznie niespokojnie, co chwile cycek i butla pozniej i od tej godz udalo mi sie kimnac ok godz ale i tak slyszalam jak mruczu... takze go przechwalilam ostatnio:-I pewnie to kolejny skok:-I

Widze ze nie tylko ja bede miala udane walentynki... takze i tak zycze milego dnia i cierpliwosci

To na pewno nie jest odparzenie spowodowane pieluchami. Ona ma to odparzenie w miejscu ściśnięcie pośladków. Jak je zaciska to cieżko sie dostać, zeby posmarować maścią.
Sudocrem nie działał na nas :(
Przez noc takie mocne zaczerwienienie
zelżało, wiec moze wyjdziemy z tego.
Okropne to jest.
Dodam, ze uzywam pampersow premium care, wiec lepszych juz nie moze mieć.

Ostatnia edycja:
reklama
LayDeek - Ja jeszcze oprócz sudocremu przestałam używać chusteczki nawilżanie na ten czas bo też.podrażnia wiec kupiłam waciki takie większe i zmywalam jej pupę ciepła woda a potem dmuchalam zeby dobrze osuszyć :-) i uskuteczniaj wietrzenie i jeszcze raz wietrzenie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry