reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2015

Agulqa aaa to oki :) Nie dziwię się, że Ł chce zmienić pracę. Dobrze z chłopem zrobiłaś :) Ja mojemu wciskam małego do odbicia lub nakarmienia gdy dopajam mm i gdy tylko mały chce popatrzeć na świat.

Goferek pewnie, lepiej skontrolować. Córę masz w Lux-medzie czy na fundusz chodzisz?

reklama
Agulqa no to się chłop zdziwił heh.
Ł też zawsze kąpie, a ja ubieram, ale jakbym mu powiedziała żeby to zrobił to nie byłoby problemu.

Aza no to kciuki za znalezienie auta.
My przed zakupem też wszystkie możliwe fora czytalismy i 3 mechaników się radzilismy.
A autko super, już się w nim zakochałam i nie oddam nikomu :-D

Goferek wiadomo, że lepiej kontrolować :-)

Jeżyk, o przypomniałaś mi o torcie.
5.03 mój malutki Tymulek 3 lata kończy więc muszę jakiegoś torta mu machnąć.

Lila właśnie walczy.
Zjadła, odbiła, obrzygała mnie, znowu zjadła i teraz leży i stęka.
Mogłaby iść już spać :p

Jagode też M kąpie a ja ubieram,a jak nie kąpiemy to wieczorem ją obmywa i przebiera.do tego jest lepszy w usypianiu jej wiec jak umyhe starszą to ja ją przejmuje i kkłade spać a on zajmuje sie Jagoda,mamy to już dograne.nocka jako tako,pobudka przed 1 i o 5.30.ale przynajmniej odcrazu zasypiała.

Kurde zaspaliśmy do przedszkola :-/
Mam nadzieję, że dzieciaki mnie dzisiaj do wariatkowa nie wyślą.
Lila coś marudzi od rana.
Niby teraz zasnęła, ale stęka co chwilę.
Tymko też ma chyba jakiś gorszy dzień.
A mi tak się chce spać...

AZA, a Mondeo której generacji???
Ja moje Mondeo kocham całym sercem, chociaż model niewdzięczny (rdza, zawieszenie), to zamieniłabym go tylko na większy silnik :-D

Ja tort robię na przyszłą niedzielę, Młoda ma urodziny, ale bez szaleństw - zwykły czekoladowy z waniliową masą ;-)

Dzisiejsza nocka - AAAAAAAAA!!! :szok:

Pobudka o 22.30, 0.30 i 3.
Od 3 godzina jazdy, czyli stękanie, kwękanie, oczy jak 5zł.
Położyłam go na brzuchu i... SPAŁ BEZ KWILNIĘCIA DO 6!!! :szok:

Nawet nie słyszałam, jak mąż wstał i szykował się do pracy!!!
Później jeszcze podrzemaliśmy do 7, normalnie aż mnie łeb boli od nadmiaru snu!!! :szok:

reklama
U nas tak jest od zawsze, że i urodziny i imieniny każdego domownika się obchodzi, tylko imieniny tak "mniej oficjalnie", kawa, ciasto, ale prezenty zawsze :-D

Do góry