reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

U nas też okropna pogoda wprawdzie nie pada, za to mocno wieje, ale byliśmy na długim spacerku bo kupiliśmy starszemu porządny rower i nie mógł się już doczekać żeby nim pośmigać :-) mała zabunkrowana w wózku tylko nas trochę przewiało :-)

Ostatnia edycja:
reklama
To Jagoda sie przewraca z brzucha na plecy już...do tego główke ładnue trzyma a na brzuchu leży chetnie i trxyma główke już pod kątem 90 stopni wiec super silna jest.musze sie pochwalić-waże już 2 kg mniej niż przed ciążą czyli 57 kg.spodnie co kupiłam miesiąc temu już wiszą na biodrach,pośladkach...myślałam że gorzej z tym pójdzie.wyjazd do rodziny super,dziewczyny grzeczne,wszyscy zadowoleni.a nowy samochód genialny...

Suseł- a prdypomnij co kupiliscie.

My dojrzewamy do zmiany auta. Już nam zwykle kombi nie starcza :p
Ja chce Renault espace czy jakoś tak.

Jezyk no my właśnie kupiliśmy vana Forda smaxa.ma 3 oddzielne 3bfotele z tyłu,2 foteliki mieszvza sie bez problemu a w środku ja.no i ponad 800 l bagażnika.

Cześć. Postanowiłam się przywitać. Co się stało że o godzinie 9 z minutami nikt nie pisze. Od porodu nie wchodziłam do Was ( brak czasu przy trójeczce + ogromne kłopoty zdrowotne niestety ). Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki. Miłego dnia i lepszej pogody niż u nas.

Hehe no właśnie Bo,u,nas.masakra niby tylko godzinkę.przesunięcie.ale jakoś Alicja się kompletnie rozregulowała i ze spaniem był kłopot. Do tego cały tydzień ma padać deszcz :-(

U nas nocki wróciły do normy. Jedna pobudka i potem już rano.
Ale Piotrek zaspal i nie uszykował chłopaków na autobus i zostali w domu. Wrrr. Przez te choroby i ciągłe siedzenie w domu drażnią mnie własne dzieci.

Pogoda do dupy. Wieje strasznie i raczej ze spaceru nici, bo nic nie wskazuje, że się rozpogodzi.
Kurcze co z tą pogodą.

reklama
Sylwi, zdrowka dla Was!

Jezyk, a ten espace to nie jest 7 osobowy? On sie taki duzy wydaje:)

Karpanna, mam nadzieje, ze nic powanego.

Susel, bo nasze stycxniowe dzieciaczki megasilne sa ! Nasz sie zaczal przewracac z brzuszka na plecki w 7 TYG, z z pleckow na brzuszek tydzien pozniej. Teraz jak sie ho posadzi to siedzi, ale trzeba asekyrowac zeby sie nie przewrocil do przodu, za to nie chce lezec I sie drze :)

Nasz sobie ze zmiany czasu nic nie robi. Budzil sie o stalych porach tak jak wczesniej, wiec nocka z dupy jak zawsze.

U nas zmiana na lepsze z kupami. Odpukac, ale od czwartku do d,isiaj robil po jednej dziennie :)

Ostatnia edycja:
Do góry