reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
reklama
Hej hej po świętach :-)
Rodzinka moja i K się zjechała do nas więc miałam masę roboty ;-) bardzo fajnie było ale zmęczyly mnie te świata :p

Moja mycha to główkę bardzo szybko trzymała ;-) przewraca się z brzuszka na plecy jakoś od tygodnia dwóch, rączki długo już ma otwarte rzadko ściska w piąstki :-) nocki to zazwyczaj od 23-24 do 7-8 bez pobudek więc rewelacja.... Także tak ogólnie to nie mam na co narzekać :-D dziecko radosne bezproblemowe :-D da mi popalić pewnie później :p

INDI czemu nie świętowalas?

Do góry