reklama

Styczeń 2015

reklama
No właśnie dziewczyny badanie przeziernosci markowej wam się należy, nie ma że jak któraś chce, nie dajcie się zbyć, to tak jakby lekarz Wam powiedział, że posluchsmy czy serce bije jak się pani chce, a jak nie to nie.

Agulqa, Jusia
są na to jakieś sposoby? Ja do tego zaparcia. Juz nie wiem co robić. Pije jogurty, kefiry, jem kiwi, owoce, siemię, otręby, rano woda z cytryną i nic :-) do tego zaczyna mnie boleć kręgosłup.

Maadlen, moje wyniki tarczycy średnie, właśnie się diagnozuję dalej i do endo. Czuję się fatalnie, a włosy i paznokcie to od dawna mi się sypią.

Ja przezierność mam w ramach nfz, nikt mi nie proponował by iść prywatnie!

Dziewczyny leżące, macie już jakieś wieści, kiedy będzie koniec leżenia? Lekarze coś mówili? Oby jak najkrócej!

megami jesli o mnie chodzi to nic nie wiem. wizyte mam na 14 lipca i do tego czasu na pewno mam lezec, a co dalej to sie okaze. podejrzewam ze to zalezy od wielkosci krwiaka

reklama
Buu...odebrałam wyniki badań i mam obniżone erytrocyty, hemoglobinę i hematokryt, a do tego bakterie :-( dobrze, że jutro mam wizytę, ale z tego co wiem to na bakterie antybiotyk :sad:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry